Back to Question Center
0

Можете ли ми помоћи да разумем главне предности високих ПР сајтова за повратне линкове?

1 answers:

Наравно, ако желите да уживате у стварном, мерљивом напредовању у СЕО-у, неопходно је направити квалитетан профил везе на вашој веб страници или блогу. Данас постоје три главна фактора који чине "идеалан" профил повратних линија - њихов значај, плуралитет и квалитет. Изгледа да су све квалитетне везе изграђене на природан начин и долазе из само поузданих извора са високим ПагеРанк, надлежностима домена, ауторитетима страница итд.Али да ли то значи да морате изабрати само високе ПР сајтове за повратне линкове?

Верујем да не, не. Зашто тако? Само зато што су стварне ствари мало сложеније. Мислим да ће имати толико високих ПР сајтова за повратне линкове што никад неће дозволити да стигнете било гдје. Озбиљно, лако можемо добити нови ПР9 или можда чак ПР10 бацклинк, на пример из ВордПресса. Све се може завршити само за неколико минута - и завршили сте. Дакле, да ли би такав бацклинк користио, како мислиш? У ствари, ништа не проверава новопостављени бацклинк. Мислим да би сваки одвојени бацклинк био скоро ништав и ако није постао органски дио добро разноврсног профила везе. Због тога препоручујем да се кладите на плурализацију да бисте изградили везе са многим местима одвојеним половима, што би требало да имају разноликост различитих метрика, наравно укључујући и њихове неједнаке оцене ПагеРанк.

Ипак, веома је важно имати довољан број високих ПР сајтова за повратне линкове. Ствар је у томе што главни претраживачи попут Гоогле-а користе сет од три главна фактора (нпр. е. , релевантност, разноликост и квалитет - делимично су допринели ПР својини) да би се утврдила стварна тежина и важност за сваку бацклинк у профилу вашег веб сајта. Размотрите следеће главне предности коришћења високих ПР веб локација за повратне линкове. Имајте на уму, међутим, да ћете их моћи уживати само ако имате висококвалитетан и чисто релевантан садржај.

Главне предности високих ПР линкова:

  • Прилично ауторитативни изглед ваше веб странице или блога, са становишта главних претраживача као што је Гоогле сам, као и Иахоо и Бинг.
  • Потенцијално значајнији саобраћај повучен на ваше веб странице, наравно с обзиром на то да је ваш врхунски квалитет и чисто релевантан садржај довољан да привуче неке интересе од стварних корисника који на крају посећују вашу веб локацију или блог.
  • Гоогле ће препознати јачу ауторитет и поверење од стране других ауторитативних извора који повезују на изворе са високим ПагеРанк, као значајан позитиван сигнал за рангирање, стога чинећи вашој веб страници или блогу вреди награђивати позицију вишег ранга у СЕРПс.
  • Сама позиција високе позициониране претраге даје добар потенцијал за пумпање повећаног саобраћаја, што последично показује зелено светло на ширу експозицију у онлине претраживању, истовремено претварајући своје потенцијалне купце у стварне, што резултира у већу продају на скали.
  • Створити бољу јавну свест, често побољшавајући онлајн присуство и доприносећи чувени бренду вашег пословања Source .
December 22, 2017