Back to Question Center
0

Како да направим квалитетне повратне линкове на прави начин?

1 answers:

Морате направити квалитетне повратне линкове, јер су они несумњиво међу главним грађевинским блоговима чинећи целу основу за добар СЕО. Наравно, Гоогле има много различитих фактора да би одлучили за рангирање за сваку веб страницу на Интернету. Међутим, свакодневно се објављују бројни извори великог садржаја, без подршке са еколошким повратним потезима, цијели процес не вреди ништа.

Дакле, пре било чега другог, никада не бисте требали трошити своје вријеме и труда само да бисте имали што више веза. Да неће радити. Осим тога, можда ћете такође узроковати проблеме у рангирању вашег сајта са Гоогле казнама. Зато бисте се боље концентрисали на њихов квалитет, а не на голу количину. Ево како можете да направите квалитетне повратне линкове на прави начин - једноставно пратите најбоље праксе које користе водеће агенције за СЕО и оптимизатори. Испод су неколико разумних стратегија изградње линкова које сам тестирао за свој блог.

build quality backlinks

Излазак на гостовање Блог Постинг

Објава госта у вашој ниши је један од највећих начина за изградњу квалитетних повратних линкова на вашој веб страници. Осим тога, стратегију изградње ових линкова често користе многе агенције за дигитални маркетинг и СЕО провајдери. Све што је потребно за бесплатно излагање директно испред шире публике је само да уложите неко време у писање квалитетних порука за госте, и једноставно питајте бацклинк на вашој веб страници за узврат. На тај начин гостовање блоговима може постати златна прилика не само да се граде квалитетне повратне везе, већ и да покажу вашу јаку стручност у овој теми, па тако пасивно побољшавају ауторитет ваше домене у исто вријеме.

Деал витх Социал Боокмаркинг Ситес

Социал боокмаркинг је такође разумна стратегија за стицање пуно додатних линкова. У ствари, бављење изворима друштвених књижица је често повезано са нежељеном оптимизацијом претраживача. Због тога се обично користе од стране СЕО професионалаца за повећање промета и квалитетне повратне везе - све у једном. Ствар је у томе што друштвене веб странице (као што су Дигг, Реддит, Делициоус, Стумблеупон, итд. ) су стално пописани и индексирани од стране Гоогле-а и осталих главних претраживача. Према томе, подношење веб страница на странице за социјално бележење значи да ће се ваш садржај, као и линкови, вероватно наћи и индексирати са већом брзином.

quality backlinks

Користите од чланка и докумената за дељење докумената

Веб сајтови за размјену докумената су још један начин за сигурно изградњу квалитетних повратних линкова и без трошења једног долара. Препоручујем да посетим Доцстоц и Сцрибд, јер сам их пронашао одлично за изградњу линкова - све што вам треба овде је да отпремите релевантне блогове који су конвертовани у ПДФ формат. Можда бисте ишли на маркетиншке директоријуме за чланке, јер је врло дуго ова стратегија била један од најефикаснијих начина за изградњу квалитетних повратних линија са чврстим ауторитетом.

Приметите, међутим, да сваки директоријум није довољно добар да проведе своје време тамо. Имајте само двоструку проверу да ли је то искључиво релевантно за вашу тему и има право ницхе или циљну публику. На тај начин, не заборавите да имате свој сидрени текст који треба да се повеже са вашом главном вебсајтом или блогом. Имајте на уму да без добро оптимизованог сидра вредност ваших повратних линија највероватније неће бити ништавна Source .

December 22, 2017