Back to Question Center
0

Где пронаћи најбоље повратне линкове за вашу веб страницу СЕО?

1 answers:

Ако читате овај чланак, вероватно знате да за изградњу квалитетне кампање оптимизације није довољно за креирање доброг садржаја и поправке грешака на лицу мјеста, такођер би требало да ваш сајт буде видљив за претраживаче кроз стратегије изградње линкова. Постоји много различитих критеријума који треба узети у обзир када градите повратне линкове за вашу веб страницу СЕО. Пре свега, повратне линкове треба да дођу на вашу веб локацију из домена хостираних у истој земљи у којој желите да се добро оцењујете. Осим тога, повратне линије треба да потичу са ДА40-ДА100 веб страница које морају бити релевантне за вашу тржишну нишу и индустрију. Ако је референтна веб страница на веб локацији релевантна за вашу пословну тему, линкови са ове странице сматрају претраживачима одговарајућим и поузданим. Све ваше повратне линкове треба уметнути у садржај ручно без аутоматизованих скрипти. Требали бисте бити свјесни да Гоогле може лако открити везе и постати строге казне према најновијој исправци Гоогле Панда. Разумно је поставити повратне линкове на веб локације које често посјећују и Гоогле претраживачи и корисници. То значи да треба сарађивати с лидерима у вашој тржишној ниши или једној од сродних да бисте добили најбоље могуће повратне линкове за вашу веб страницу СЕО. Штавише, морате бити сигурни да не правите везе на деиндекед или забрањеним веб страницама.

best backlinks for seo

Дакле, сада када сте узели у обзир све горе поменуте разлоге, лако можете пронаћи савршене изворе који одговарају вашим пословним циљевима. Све што вам је потребно је креирање детаљног плана на основу ових критеријума за одабир. Не препоручујем да купујете везе базиране само на ранг листи страница. Овај Гоогле алгоритам се више не ажурира и може вам показати неистините резултате. Постоји много фактора изградње везе који доприносе високом рангирању претраживача, тако да купци који се ослањају само на ове метрике неће остварити своје циљеве.

Кораци за добијање најбољих повратних линкова за СЕО

  • Изаберите одговарајуће изворе

Да бисте добили квалитетан и циљани линк сок на вашу веб странице, морате купити везе са релевантних страница за бацклинк. Ове странице имају исту или сродну тему као и ваша веб локација и имају изврсну прилику да достигну своје циљно тржиште.

Постоје неки различити последични методи за проналажење правих страница назадовања за ваш домен:

  • Тражити кључну реч или УРЛ

Он даје најпрецизније резултате док претражујете кључну реч у оквиру садржаја страница на вашем издавачу. Штавише, можете претраживати одређени УРЛ домене на коме желите да повежете свој сајт. Ове претраге вам пружају прилику да пронађете веб странице које су максимално релевантне за ваше пословање и добијате везе из ових извора.

backlinks for seo

  • Претраживање по имену домена

Још једна прилика да добијете најбоље повратне линкове за СЕО је проналажење релевантних веб странице из различитих доменских зона. Можете да наведете које зоне зона тражите и добијете листу најбољих варијанти. Гоогле цени домене попут. еду,. цом. ,. гов како су обично квалитетни, поуздани и пружају корисницима разумне информације. То значи да ће повратне везе из ових домена донијети велику вредност.

  • Изабери категорије

Можете пронаћи одговарајућу веб локацију одабиром класе предузећа која се односи на вашу индустрију. Можете одабрати више категорија ако је ваш веб извор примјењив на различите нише. Уверите се да сте стигли до релевантних веб локација. У супротном, недовољно изградити кампању за изградњу линкова може смањити ранг ваше странице и уништити ваше СЕО напоре Source .

December 22, 2017