Back to Question Center
0

Друштвени медији О Маркетинг ТВ? Семалт Есперто Спиега Цио Цхе и Меглио Пер Ил Туо Бизнис

1 answers:

Ретко је пронаћи људе који гледају ТВ као што су радили у прошлости. Млађа демографија сматра да је погоднија за коришћење телевизије како би стримовала садржај или бацала са својих телефона. Разлог је једноставно тоони више не желе да гледају мреже или кабловске програме које су преплављене са огласима.

Иван Коновалов, менаџер успеха клијента Семалт Дигиталне услуге, деле драгоцене разлике између ТВ и маркетинга у друштвеним медијима.

ТВ рекламе и сечење кабла

Мало људи изгледа интересује оно што се дешава на телевизији. Паметни телефони имају постају тако често коришћени да телевизор може остати непримећен чак и када је укључен. Паметни телефони дају корисницима могућност гледања на својим телефонима.Када телевизор почне да емитује огласе, врло је вероватно да ће их корисници искључити, прећи на услугу стриминга или се окренути њиховоммобилни телефони.

Штампани медији су довео до радија који су дали пораст телевизије. У свакој фази, људи су мислили да ће сваки проналазак еродирати претходника. Међутим, као што је случај, раст друштвених медија није у потпуности еродирала је потреба за телевизијом. Друштвени медији су у великој мери урезани у телевизијску индустрију, што доводи до промене парадигме на дигиталну.

Дигитални раст ТВ-а

Дигитална потрошња премашила је трошкове телевизијског оглашавања прошле године са 72,09 милијарди долара против$ 71..29 милијарди респективно. Према еМаркетер-у, дигитална потрошња би требало да доживи са годишњим растом од 10 милијарди долара у поређењу са ТВ-ом од две милијарде долара.

Веза између два медија је у томе што обојица расте. Ипак, дигитални медији имају већи приоритет. Садржај који се емитује на уређајима обично почиње на телевизорима, али завршава се као стреаминг сервис као извор екстра прихода.

Промена оглашивача на дигитални начин

Адидас извршни директор Каспар Рорстед потврдио је сумњу да су људи преусмјеравају се у дигитално, говорећи ЦНБЦ-у како се њихови млађи потрошачи више ангажују на мобилним уређајима. Дигитални ангажман, стога, служи као вриједан ресурс за њих. Адидас је због тога одлучио повећати дигиталну потрошњу у наредне четири године. Једанначина да буде успешан је стварање ангажујућег садржаја на који се корисници могу повезати.

Међутим, друге компаније као што је Тацо Белл изгледа да раде против овог трендапрелазак на радио и телевизију. У разговору с Кампањом, СМО Марисса Тхалберг је рекла да је компанија искусила регресивнорезултира њиховом дигиталном маркетиншком кампањом, тврдећи да нису испунили постављене циљеве. Иако се чини да су у супротности са трендом, она служи као пословна прилика за њих, посебно за старију базу корисника, као ново тржиште.

Огроман приход не гарантује успех и ставља све улагањедигитална без правог садржаја је огромна грешка.

Адапт ор дие: Агилити ин куестион

Под условом да дигитални продавци то раде на прави начин, постоји сјајан потенцијал за раст. Статистика показује да људи који пласирају дигитални маркетинг на врху својих кампања доживљавају бољи повратакиу рекордном времену, у поређењу са другим традиционалним методама. Уз то, ово функционише само ако ови људи стварају јединствени садржај, тоангажује клијента због своје релевантности и чини га доступним на уређајима који имају пажњу циљне публике.

Маркетингци сматрају друштвеним медијима одличну прилику за ангажовање са купцима.Такође пружа клијентску базу која се одлучује за плаћање како би избјегла рекламирање. Ако продавац не може да идентификује ове могућности, они ћене само да изгубе потенцијалне потенцијале, већ и немају на првом месту.

November 27, 2017
Друштвени медији О Маркетинг ТВ? Семалт Есперто Спиега Цио Цхе и Меглио Пер Ил Туо Бизнис
Reply