Back to Question Center
0

Једноставни трикови из Семалт-а који ће ваш ВордПресс сајт учинити што сигурнијим

1 answers:

Интернет представља многе бројне могућности за особе које управљају вишеструкиме-цоммерце веб странице да извршавају своје напоре. На пример, већина предузећа усваја приступ е-трговине, онај који долази са многимупсидес и довнсидес. На пример, сајтови подлежу хакера. Хакери компромитују на сајбер безбедност на бројне начине, што омогућавада добију неовлашћени улазак у различите продавнице електронске трговине, као и да се избаце са релевантним корисничким подацима. Да остану сигурниове сајбер претње, морате разумјети како они раде.

ВордПресс је типични систем за управљање садржајем. На пример, ВордПресспоседује око 24% свих интернет страница на глобалном нивоу. Они имају овакав приступ због многих фактора, који изгледају за предност њиховом пословном моделу.ВордПресс има много алата и плугина који корисницима омогућавају аутоматизацију многих техника СЕО и интернет маркетинга. Међутим, онолико људикористите ВордПресс за њихове потребе на интернету, хакере и друге сајбер претње наћи ВордПресс рудник злата. ВордПресс је познат и брз, којига лако или једноставно хакује. Хакер може приступити пуно информација са било које локације без сагласности власника.

Оливер Кинг, Семалт Цустомер Суццесс Манагер, открива следеће савете како би побољшао сигурност ВордПресс-а приликом креирања сајта:

Останите у току

Коришћењем безбедног скенера за вирусе можете држати рачунар слободним од многих црва и вируса..Важно је осигурати да су софтвери у вашој машини прави програми и да се осигура да они раде свој прави задатак. Молимо васодмах избришите било који злонамерни програм чије порекло је непознато. Исте мере важе за прегледаче. Немојте дозволитиплугин за покретање у вашем претраживачу. Они могу да садрже скрипте, који чине смешне промене на вашем рачунару.

Избегавајте спам и пхисхинг

Немојте кликнути на било који линк у нежељеној пошти. Ове везе извршавају неки заједнички крстсите напада. Они такође могу садржавати прилоге, које имају Тројанце. Уобичајени начин зезања трговаца је обично постављање листинга у аворд доцумент, који има Тројанце. Пошто сретни купац отвори датотеку како би прегледао његов садржај, он открива вирус који зарађује цијелорачунар. Многи људи изгубе вриједне информације на овај начин. Хакиране лозинке такође могу извршити бројне преварантске трансакције као што сукао прање новца.

Заклучение

Када дизајнирамо већину веб страница, корисничко искуство, као и крајњи циљ, обично јенаш мотив. Многи развојни сајтови се фокусирају на СЕО и стварање купца једноставно кроз процес куповине. Међутим, ми не успевамо да чинимоу хакеру у виду. Као резултат тога, преко 90987 хацк напада се појављују сваке минуте преко ВордПресс домена. Важно јенаучите ову процедуру, као и учинити наше веб странице сигурним и хацк доказ. Можете учинити да ваша веб страница буде сигурна од једноставних ВордПресс хацковакао што је лажно шифрирање, као и други покушаји хаковања користећи овај водич. Сигурност ваше веб странице и ваших клијената може остатина чекању. Осим тога, сигурна веб страница добро функционише на СЕРП-има што ваше СЕО и маркетиншке напоре доносе плодове.

November 28, 2017
Једноставни трикови из Семалт-а који ће ваш ВордПресс сајт учинити што сигурнијим
Reply