Back to Question Center
0

Како да заборавите на Хацкерс Форевер & ндасх; Савјети из Семтала

1 answers:

Власништво веб странице је као стварање физичке продавнице или канцеларије. Веб локација је место где се налазитепублика улази и врши куповину. Као што ћете учинити вашу страницу живим, то је као отварање продавнице која ће се пустити код људи. Као просекљуди би требало да стигну на вашу веб локацију док долазе у физичку продавницу и вероватно купују када се осећају као да то раде.

Међутим, особа можда жели да приступи информацијама без ваше дозволе. Самокао у типичној канцеларији, неки људи би требало да дођу на вашу веб локацију и добију неовлаштени улазак или коришћење ваших информација. Као резултат,врата имају браве, а зграде имају капије. Ова локација захтева ову врсту заштите од хакера. Хакери иду на веб локације и крадуосетљиве податке као што су подаци о кредитној картици вашег купца. То је правни стандард који осигурава да ваша веб страница остане без овихнапади. У већини случајева, неке земље још увијек га држе као законску обавезу.

У току овог чланка, Игор Гаманенко, Семалт Менаџер Суццесс Цустомер, говори како заштитити вашу веб страницу од сајбер напада.

Заштита приватности потрошача

Хакери имају много погрешних циљева приликом извођења својих хака. У неким случајевима,они покушавају украсти или покварити репутацију ваше компаније. У другим случајевима, хакери узнемиравају и остављају смешне слике на људским рачунимахаковање..Листа штета коју хакер може учинити је бескрајна. Међутим, постоје неке мере које могу учинити сигурност вашег веб сајта. Баш каоправи лопови, они ће вероватно украсти када отворите врата. Неке акције које можете поднијети за рјешавање овога укључују:

  • Будите у току. Битно је остати познавати нове трикове, који хакеримогу користити у било ком тренутку. Као резултат тога, можете се пазити и применити потребне мере на време, пре него што штрајкују. Неке веб странице попут "Тхе Хацкер Невс"може вам пружити драгоцене информације.
  • Повећати контролу приступа. За веб локацију, административне информације треба да буду веома великетајна. Административна контрола може бити једноставна стаза за хакера да добије потпуну информацију о веб локацији. Важно је користити логининформације и лозинке, које је тешко погодити. Такође, можете ограничити број неуспјешних покушаја пријављивања. Овај изузетактребало би да укључи е-пошту пошто је прво могуће да је хакује и да промени лозинку.
  • Безбедност мреже. Постављање мрежног ватрогасног зида може помоћи вашој компанији да уштедидоста тога у покушају хакера. Треба поставити и наставити ажурирање ватрогасних зидова, као и осигурати да рачунари имају добру контролу.На примјер, рачунари се могу одјавити након неколико минута неактивности .

Заклучение

Безбедност веб странице и њених корисника је веома важна. Хакери имају бројнеалатке и технике које користе да би дошли до веб страница и изврсили неке од својих болесних задатака. Неки уобичајени прекршаји хакера укључују људеприкупљање података о кредитној картици са веб странице и продају их преко тамне мреже. Да би избегли такве проблеме, власници сајтова могу да користе овај водичосигурати да постоји адекватна сигурност и сигурност. Ови кораци могу спасити вас, вашу компанију или ваше особље милионе готовине.

November 28, 2017
Како да заборавите на Хацкерс Форевер & ндасх; Савјети из Семтала
Reply