Back to Question Center
0

Како Хацкерс Хацк & ндасх; Семалт Екперт Цонцернс

1 answers:

У сваком онлине фактору који укључује сервер, обично постоји ризик од хаковања. ТхеИнтернет укључује кориснике који шаљу и примају информације на сервер. Као резултат тога, већина веб развоја се фокусира на корисника иа не стабилност система. Из тог разлога, људи креирају веб локацију е-трговине која може само да обавља ове задатке на узоран начин,игноришући чињеницу да особе са лошим намерама могу да искористе ову шансу. Као резултат, сигурност ваше веб странице, као и онваши клијенти зависе од тога колико се ефикасно можете борити против хацк покушаја.

Постоји много начина на који људи извршавају своје хацкс. Циљ Хакера јестепроналазите неовлашћени приступ на мрежи и приступ информацијама које иначе остану у бази података сервера. У неким случајевима могу покушатиунесите веб локацију користећи ботете или друга злонамерна средства. Многи људи који праве веб странице као што су блогови или е-цоммерце сајтови се питајукако хакери изводе своје хацкс. Да бисте поставили средства и механизме спречавања хакера, потребно је схватити како хакерихацк веб странице.

Џек Миллер, Менаџер Суццесс Манагер Семалт ,специфицира неке методе које хакери користе, као што је доле:

Напади на цросс-сите (КССС)

Ово су кориснички посредовани кодови који се могу покренути на серверу и нападати рањивограчунар..Хакери почињу тако што преваре корисника да кликне на линк који је штетан. Ова веза покреће скрипту у прегледачу, где јехакер проналази канале коришћења других експлоатација. На пример, хакер може да преузме све податке прегледача као што су лозинке и кеш. Хакертакође може користити функције прегледача попут микрофона и веб камере на даљину без сагласности жртве.

СКЛ Ињецтион

Овај екплоит користи рањивост неких програмских језика. Овоексплоатисати углавном рад на сајтовима који имају лошу структуру кодова. На пример, ПХП сајт може постати предмет СКЛ ињецтион напада.Хакер покушава само да приступи бази података и добије све податке. Информације као што су подаци компаније, пријаве корисника и кредитинформације о картици постају рањиве на овај начин. Штавише, нападач такође може преузети, отпремити или уредити поља у колоне и редовеподатака које користите. У другим случајевима, хакери могу да користе уређивање пакета, где краду податке док пролази између сервераи корисника.

Заклучение

Када направимо веб локације, не препознајемо потенцијалне губитке хакераставите на е-пословање. Као резултат тога, многе веб странице су изграђене да служе клијенту без обзира на хакера. Хакери могу да обављајумноге процедуре на веб локацији, од којих већина може укључивати крађу, превару или непоштовање приватних информација. Укратко, сигурност вашегсите, као и оне ваших клијената, зависи од вас, власника и админ-а. Већина покушаја оптимизације претраживача (СЕО) има за циљ повећањеважност веб странице, као и видљивост СЕРП-а. Хакери могу смањити положај у том погледу. Знање о методама хакирањаможе штедети значајан губитак компаније, као и повећање ауторитета домена на претраживачима због сигурности.

November 28, 2017
Како Хацкерс Хацк & ндасх; Семалт Екперт Цонцернс
Reply