Back to Question Center
0

Како се бавити спамовом е-поштом: Праксе из Семалт

1 answers:

Сваки корисник интернета се сваког пута суочава са бројним нежељеним порукама. Интернет је пун спамера који покушавају да дођу до личних података и приступе на сваки начин. Спам е-поште долазе на различите начине, традиционално захтијевајући од корисника да кликне на одређену везу или чак изврши друго извршавање позива - vps ssd cheap. Већина спамера циља на кориснике који могу брзо да падну на плијену за лажним пиштањем или падају на друге преваре.

Росс Барбер, менаџер за успех купаца Семалт Дигиталне услуге, нуди следеће 5 начина за заустављање електронске поште.

1. Креирајте другу адресу е-поште

Можете креирати привремену адресу е-поште која се користи на различите начине на мрежи. Један од највећих приступа спамера је колекција списка е-поште. Нежељени е-поштни налози могу снимити спамере и означити их као нежељене поште пре него што узрокују штету. Такође је корисно корисницима, не давајући личну адресу е-поште различитим онлине платформама, што можда неће бити толико вјеродостојно као оне из других извора. Лажне адресе е-поште могу ухватити узорке нежељене поште на више начина.

2. Користите безбедног е-поштарског провајдера

Већина спамера успева због рањивости система. Као резултат тога, увијек је важно зависити од сигурног сервера е-поште, који има филтре за нежељену пошту..Неки алати као што су Унспиабле, ЦоунтерМаил и Схаззле пружају сигурносне ВПН пријаве за кориснике смартфона, избегавајући могућност нежељеног приступа вашим е-поштама. У другим случајевима неки провајдери е-поште имају механизме откривања црва, тројанаца и малвера на прилогима који су присутни у е-пошти. На пример, Гоогле пошта вас може спасити од бројних напада спама.

3. Шифрирајте личну адресу е-поште

Може бити тешко да спамер достигне адресу е-поште која има шифровање. На пример, заштита вишеструких слојева, као што су 2-факторска аутентикација, може отежати процес хаковања, чиме се корисник чува веома много проблема. На примјер, корисници Мац могу користити ГПГТоолс за шифрирање својих поштанских сандучића. ГПГ4Вин је још један важан кључ за шифровање, који може помоћи корисницима Оутлоок-а да остану сигурни. Остали алати укључују процедуре шифрирања као Тхундербирд за кориснике Енигмаил-а.

4. Користите спам филтере

У већини случајева, филтри за нежељене поште обично задају функције на одређену адресу е-поште. Они помажу већини особа да уживају у могућности да пошаљу е-пошту од нежељене поште без физичких напора. Безбедан начин да се то уради је аутоматизација појединачних е-порука да пређе у одређене фасцикле. Као резултат, добијате своје спам е-поруке као и цјелину. Овај метод такође може бити од помоћи у управљању неким од најважнијих аспеката као што су рачуни, рад, школа и други задаци који укључују ваш е-маил налог.

Закључак

Сваки онлајн покушај који укључује поруке и е-пошту може бити предмет нежељене поште. Спамери одузимају огромне ресурсе, као и извођење многобројаних дјела у личним подацима које оне чине. Постоје начини помоћу којих се можете бавити нежељеном поштом. У овој дигиталној ери, спамери имају аутоматске алате за обављање неких својих задатака као и СЕО. Избегавање неких нежељених упутстава може вам уштедјети много проблема које могу изазвати. Овај водич може помоћи у извршавању анти-спам механизама који могу учинити да ви и ваш посао останео даље од спам-порука.

November 28, 2017