Back to Question Center
0

Како увјерити купце да купе СЕО-садржај

1 answers:

Значајан број компанија има мишљење да могу платити пени за садржај, али на њихово изненађење, њихови блогови не успијевају постати популарнији и на крају производи не продају. Број њихових следбеника у друштвеним медијима и даље остаје висок, али њихове веб маркетинг интервенције не успијевају да их напредују.

Садржај је критичан, али компаније и даље подцјењују њен значај - tripode de fotografia. Мак Белл, Семалт Менаџер за успех купаца, објашњава зашто је важно за сајт да обезбеди одличан садржај.

Хало удар

Ако ваша веб платформа има лош садржај, појединци ће развити перцепцију да је ваш производ лош. Психолошки, ефекат хало објашњава зашто људи који изгледају атрактивно често називају поузданим. Ово имплицира да ако је ваш садржај добар, публика ће такође мислити да је ваш производ добар.

Медиоцре садржај

Хало ефекат је значајан само када вас људи примете и када је ваш садржај обичан, онда вас нико неће препознати. Веб је једна велика планина уобичајеног садржаја, која је мање интересантна и слабо написана. Ваши јефтини писци неће вам помоћи да освојите публику, јер ће људи одабрати друге сајтове који имају добар садржај..

Просечан садржај неће успети да добије везе

Ако улажете у рекламирање и када неко приступи вашој веб локацији, одлучите да их не одговара, онда инвестиција није вредна. Са великим садржајем моћи ћете да привучете купце и читаоце у дужем периоду.

Изузетан садржај има ноге. Оглашавање нема

У неким случајевима, сав велики садржај неће доста постићи, али већина сјајних садржаја се временом расподељује и дели се преко друштвених медија и других платформи.

Супер садржај повезује вашу марку са одређеном личности

Слабо писање не утиче на вас, он вас не помера и не вас ангажује. Заправо, то се може назвати само губитком мастила. Са друге стране, добар садржај може пуно учинити. Он ствара везу, личност и осећај. У случају да вам је потребан ваш садржај бити кул, онда морате наћи особу која је свесна трендова садржаја.

Покреће вас као ауторитет

Супер садржај је добро структуриран и свеобухватан, нешто што вас осликава као стручњака у овом сектору. Ово ће потакнути инфлуенцере који су критична публика, а када почну објављивати свој садржај, читајући своју платформу и повезивати се на друга веб-мјеста, онда ћете много тога збринути.

Сиромашни садржај није вриједан инвестиције

Слабо истраживани и писани садржаји нису вриједни капитала за који трошите на њега, јер неће успјети да импресионира и на крају, њена велика публика неће прочитати. Супер садржај ће бити интензиван, али има потенцијал да стигне до велике публике и обликује свој бренд.

November 28, 2017