Back to Question Center
0

Мисли као хакер! & ндасх; Семалт Екперт објашњава како заштитити своју веб страницу

1 answers:

Вијести о хакирању веб страница су свакодневно вијести. Милиони података завршавајуу рукама хакера који компромитују податке, украду информације о купцима и друге драгоцене податке који понекад доводе до идентификације крађе. То јејош увијек непознато многима како вебкриптери хакери спроводе неовлашћени приступ својим рачунарима.

Јацк Миллер, стручњак из Семалт ,прилагођава најзначајније информације које се тичу хаковања за вас да победите нападе.

Важно је схватити да веб хакери знају изградњусајт више од веб програмера. Они добро разумеју двосмерни пренос мреже који корисницима омогућава слање и пријем податакаса сервера на захтев.

Изградња програма и сајтова узима у обзир потребе корисника који сузахтевају слање и пријем података. Веб хакери знају да веб програмери који креирају веб странице за онлине трговце олакшавајуплаћање производа након стављања у корпу за куповину. Када веб програмери граде програме, они су опседнути својим клијентимаи не размишљају о претњама инфилтрација кода од стране хакера веб сајта.

Како функционишу Хакери?

Интернет хакери схватају да сајтови раде кроз програме који тражеинформације и провести валидацију прије успјешног процеса слања и примања података. Неважећи улазни подаци у програму, који се зову лоши уносвалидација, је основно знање иза хакирања. То се дешава када улазни подаци не одговарају очекивањима у складу садизајнерски дизајниран код..Заједница веб хакера користи неколико начина да обезбеди неважећи унос у програме укључујући иследеће методе.

Уређивање пакета

Познат и као тихи напад, уређивање пакета подразумева напад на податкетранзит. Корисник или администратор сајта не схватају напад током размјене података. У процесу слања корисниказахтев за податке од администратора, веб хакери могу уређивати податке од корисника или сервера како би стекао неовлашћена права. Пакетедитовање се такође зове Човјек у средњем нападу.

Напади на терену

Понекад хакери веб локације добијају приступ корисничким рачунарима чувањем злонамјернихкодова на поузданим серверима. Злонамјерни код инфицира кориснике када су команде позване на кориснички рачун кликом на линкове илипреузета у датотеке. Неки уобичајени напади на различитим локацијама укључују фалсификовање захтева за цросс-сите и цросс-сите-сцриптинг.

СКЛ ињекције

Хакери на веб локацији могу да изведу један од најхрабријих хаковања нападајући асервер за напад на сајтове. Хакери проналазе рањивост на серверу и користе га за хватање система и извршавање административних правакао уплоад фајлова. Они могу да наступају као што су тешка проблема крађе идентитета и уклањање веб страница.

Заштита од хакера на интернету

Развијаци сајтова морају размишљати као хакери. Требало би размишљати о начинимањихови кодови су осетљиви на веб-хакере током изградње сајтова. Програмери морају креирати кодове који извлаче изворне кодове тако што ће избјећиспецијалне знакове и екстра кодове како би избегли пријем штетних команди из хакера веб локације. ГЕТ и ПОСТ параметри програматреба да имају сталан надзор.

Заштитни зидови веб апликација такође могу осигурати сигурност од напада веб хакера.Заштитни зид чува програмски код тако што га обезбеђује из манипулације пошто онемогућава приступ. Званична заштитна мрежа базирана на облаку назива сеЦлоудриц је апликација заштитног зида за врхунску веб безбедност.

November 28, 2017
Мисли као хакер! & ндасх; Семалт Екперт објашњава како заштитити своју веб страницу
Reply