Back to Question Center
0

О Гуиа До Семалт: Цриандо О Цонтеудо Куе Е Вирал

1 answers:

Интернет маркетинг је све о дијељењу података. Као резултат тога, људи настављају комуницирати једни са другима, као и размјену података, чиме емотивни ефекат брендова утиче на људе. Људи се страствено ангажују на оно што узбуђује или додирује њихове емоције на различит начин. Овај однос је ефекат који маркетери могу искористити како би људи на одређени начин уочили одређену ствар - que es la angulacion de una fotografia.

На веб-сајту или друштвеним медијима неко може пронаћи ваш садржај вредан дељења. Из ове размене, информације се могу ширити и тако даље доћи до милион људи. Утицај добија како се повећава, ситуација која је позната као вирусна петља. Вирусне петље су кључне за све маркетиншке кампање. Они нам помажу да разумемо различите начине активирања ове особине и да извучемо најбоље од својих ефеката.

Неколико начина на које можете креирати ову вирусну петљу представио је стручњак Семалт Дигитал Сервицес, Андрев Дихан.

1. Развити дељени садржај

Ваш садржај треба да одговара различитим друштвеним мрежним платформама. Колико год сте прилагођени стварању садржаја који ће се појавити стварно на друштвеним мрежама, он би требао изгледати невероватно и на више платформи. Ова разноврсност се дешава јер различити софтвер и оперативни системи имају различите одговоре и гледаоце. Као резултат, можете користити неке стандардне платформе као што су Пинтерест и Твиттер..У Твитеру је максималан број од 160 карактера.

2. Активирајте своје амбасадоре

Користите представнике да садржај постану вирусни преко амбасадора. Добијање гледатеља из стара времена да види ваш садржај је много лакше него добити нову особу да види исту ствар. Као резултат, ова техника може довести нове особе да виде ваш садржај као и старе гледатеље. Један од најефикаснијих метода постизања овога је е-маил маркетинг. Људи на вашој листи е-поште су некада били ваши клијенти. Овај однос значи да је постизање до њих много лакше него стварање нове публике. Од ових људи можете покренути вирусну петљу путем СЕО техника и Социал Медиа Маркетинг. Углавном, људи одржавају такмичење да пруже бесплатан поклон.

3. Превладати препреке и међусобно ступити у интеракцију

Како брзо покрећете вирусну петљу, пада може бити тако једноставна. Блогери треба да траже више начина да задрже своју публику. На тај начин могу остати близу пружања значајних информација за власника. На пример, дигитални продавац може научити из коментара да публици треба видео илустрацију.

(30)

Закључак

Стварање вирусне петље за ваш садржај може бити прекид стратегија у вашој СЕО кампањи. Као резултат тога, многи људи успостављају и деле онлине садржај, чинећи претраживаче проверити веродостојност својих веб локација. У већини случајева, ове локације су високе, повећавајући позицију коју имају у СЕРП-у. Ова техника, између осталог, може учинити да ваш садржај иде вирусним, битном маркетиншком стратегијом. Ова смјерница може учинити вашу веб страницу да преузима саобраћај из многих разноврсних области у свијету. Као резултат тога, корисници могу пронаћи ове информације корисне и извући најбоље од тога.

November 28, 2017