Back to Question Center
0

Обезбеђивање веб странице ВордПресса & ндасх; Водич из Семтала

1 answers:

Многи сајтови е-трговине постављени су на ВордПрессу. Различити људи се чују за ефектеизвршавајући различите хацкс који се могу појавити на различитим веб сајтовима ВордПресс-а. С поштовањем, интернет је пун људи са свимаврсте злонамјерних дела. Од спамовања до превара, јасно је да хакери могу потом циљати на вашу веб страницу и извршити нека од својих зланамерне акције. Уобичајено, хакери се претварају да су особе са интересовањем за вашу промоцију СЕО или другу кампању коју водите.Уместо тога, завршавају извршавање неких од најважнијих хацкса - como comprar hosting y dominio en colombia.

Типични хацкс могу укључивати скриптовање на више локација (КССС), пхисхинг, крађу личних податакаинформације као и преварантске трансфере. Многи људи су узели милионе клијената информације о кредитној картици само да би ишли и изводилитрансфери иза леђа. У другим случајевима, они могу донијети веб страницу и поздравити људе с смешним стварима на свом корисничком рачуну.Као резултат тога, сигурност ваше Вордпресс веб странице, као и оне ваших клијената, зависи од тога колико будите у вамазадржавајући ове хакере.

Артем Абгариан, виши менаџер успеха за купце Семалт Дигиталне услуге представља неке од хацк-прооф трикова, који могу осигурати вашу веб локацију од хакера:

1. Користите безбедне странице за пријављивање.

ВордПресс страница за пријављивање није обично безбедна. Заквалификованог хакера, могуће је брутално направити свој пут у базу података о веб страници са те одређене странице за пријављивање. Приликом прављењаВордПресс сајт, важно је размислити о додавању / вп-пријаве..пхп или / вп-админ / на домену веб странице коју обезбеђују. Ова мера можеспречити ову врсту улаза, као и друге јефтине нападе. Коришћење сигурносних лозинки такође може помоћи административном панелу ваше странице да буде високосигурност. Као резултат, избегавајте заједничке лозинке попут 12345 или лозинку која је лако погодити.

2. Шифрирај податке користећи ССЛ.

Овај безбедносни слој обезбеђује да разменаподаци између прегледача и сервера су безбедни. Као резултат, хакер може тешко да дешифрује информације присутне у бази података.Умјесто имена и бројева, хакер испуњава шифру.

3. Омогућите 2-факторску аутентификацију.

Један од начина да обезбедите безбедност вашегклијенти су преко 2фа. Неки од успешних хакера завршавају тако што добијају лозинке за многе рачуне. Међутим, аутентикације са 2 факторадодајте још један сигурносни слој у једначину. Као резултат тога, сама лозинка није адекватна. Код који генерише корисник мора бити доступаниз текстуалне поруке мобилног телефона, што можда није информација које поседује хакер.

Заклучение

Хакери чине основу већине сајбер злочина који се данас суочавају са нашим друштвом. Свакоонлајн подухват је предмет хацк методе или превара. За програмера веб сајта је неопходно да се осигура да методе метазаштита од хакера треба да буде опрезна, као и да обезбеди да они остају сигурни од ових напада. Сигурност ваше е-трговиневеб локација је у вашим рукама. Ова смјерница пружа неке хацк-прооф методе, што може повећати сигурност ваше веб странице. У неким случајевима,заштита ваше веб локације од хакера може осигурати да ваши претраживачи оптимизације претраживања (СЕО) носе плодове јер Гоогле неће означитиваш сајт као несигуран.

November 28, 2017