Back to Question Center
0

Одржавање Хацкинг-а на Интернету уз Ацунетик: Ханди Типс из Семалт-а за све власнике сајтова

1 answers:

Кибернетички криминал и да буде специфичније, хакирање је у порасту. Хакери стижупаметнији и софистициранији у својој болесној игри. Појављују се извјештаји који показују да они не дјелују као појединци, већ као атесно повезана хакерска заједница. Овде објављују и деле нове системе за упијање веб апликација које би вам омогућиле неспутане ноћи.Чланство на овим веб страницама и форумима је ексклузивно за неколико изабраних.

Сваког дана читате о новом хакерском нападу на којем се налазе странице реномиране веб страницесу заражени малвером. Ови напади претварају веб страницу у лансирање. Свако ко посети хаковану веб локацију је под великим ризикомдобивши њихов ПЦ инфилтриран.

Зашто је цибер криминал напредовао? Па, одговор је једноставан; усвајање вебабазиране технологије за вођење е-пословања створиле су савршено место за хакере. Док ове апликације дозвољавајубизнис који се неометано повезују са клијентима и добављачима, појавио се бројно раније неидентификовано безбедносно пријетње.

Разлози зашто су ваши веб сајтови били циљани од стране хакера може бити много. ИгорГаманенко, Менаџер Суццесс Манагер Семалт Дигиталне услуге, нуди неколико потраживања како би се заштитили.

Хаковање за екстракцију осетљивих података

Свака компанија која послује на мрежи мора имати одређене веб апликације у распону одпродавницу за куповину, странице за пријављивање, облике за подношење пријава, динамички садржај и друге погодне веб апликације. Ове веб апликације су дизајниранеда помогне посетиоцима да креирају, предају и преузму поверљиве податке, који се чувају у бази података..

Пошто ваше пословање послује 24 сата, било ко из било које земље у свијету може сурфатикроз њега. Нажалост, свака несигурна веб апликација пружа отворена врата хакера. Ако добију приступ вашој бази података,онда сте у великој невољи. Личне и кредитне картице ваших клијената могле би се продати или изложити остатку свијета. Стотинекомпанија је изгубила правна битка због изложености или крађе ових осетљивих информација. Други су затворили радњу. Сви су изгубилиповерење заинтересованих страна и клијената.

Хаковање да спроведе пхисхинг шему

Немојте претпостављати да, пошто је ваша база података ван мреже и безбједна, сигурни сте да сте хакери.Веб сајт може бити хакован да би преварио кориснике да посећују "безопасне" везе преусмерене са ваших веб страница. Ево како то раде: ониубаците код у своје веб апликације тако да корисник буде преусмерен на локацију за лажирање, која се затим користи за преузимање своје банкедетаљи о рачуну. Свака веб локација која је пронађена као пхисхинг (чак и ако сте само жртва) је одговорна за тужбу. Скупо.

(30)

Хаковање да злоупотреби пропусни опсег

Бандвидтх може бити скупа роба. Нешто што хакер жели да користиспровести нелегално пословање као што је дијељење пиратског садржаја. Када федералне власти куцају, ви ћете имати некеобјашњавајући да је направио.

Као што је очигледно, ваша веб локација може бити хакован у било који разлог. Веровали или ненеки хакери се инфилтрирају на вашу веб страницу само у сврху СЕО? Куеер, зар не?

Ацунетик ће вас заштитити

Заштитите се од хакера користећи Ацунетик. Сложене СКЛ ињекције и крсткао што су они који су објављени на интернет страници УН-а, Унитед Департмент оф Хомеланд Сецурити, Иахоо и Уједињено КраљевствоЦивилна служба могла је бити спречена коришћењем Ацунетик-а. Пробај то данас. Бићеш сигуран.

November 28, 2017
Одржавање Хацкинг-а на Интернету уз Ацунетик: Ханди Типс из Семалт-а за све власнике сајтова
Reply