Back to Question Center
0

Оптимизацијом Дел Ситио Мултилингуе за различите регионе: Ла Гуиа Де Семалт

1 answers:

Цуалкуиер процедура за дигитални маркетинг, оптимизација на моторниот бизнес (СЕО) е есенцијален за најмалку маркетинг на Интернет. Много тога има могућност да сарађују са веб страницама електронске поште и да их нерешено на бројним корисничким подацима који су много допуштени за Интернет. Осећам се да је СЕО оптимизован за неке од многих различитих асоцијација - come aprire una ludoteca per bimbi. Постојећи клијенти који се баве веб мултилингзијама пуштају атракције више тркача, син ембарго, тамбиен пуеде фунционар и против

Ел СЕО води рачуна о томе да ли је пуштен аиударло и алцанзар мејорес резултат. Поред тога, нема пуно конфигурисања и ситног веб мултилингуеса, које пухе доводи до ниједног демографског приказа о особама. Ел екперто де Семалт , Росс Барбер, бранда велиосос са СЕО-ом, има пуно конфигурација и веб мултилингуе екитосо, што је важно за оптимизацију СЕО-а.

1. Евита континуирано дуплицадо

Увећање у више језика, делом у контексту веб дебе тражи се различити идиоми. За моторни погон, есто апареце цомо цонтенидо дуплицадо. Једноставно је дуплицадо апареце у варијанту УРЛ-а, што је есенциалменте по поруџбинама за приказивање ауторских права. Гоогле пенализује континуирано дуплирање усаглашености са веб сајтом. Комо резултат, Гоогле рецомиенда усар анотационес "рел = алтернатехрефланг" и пагинас, који се примењује у различите идиомас. Један од ових цасова, не садржи податке о УРЛ-у различитих метода, који су означени са гео-стране и алгоритмима који садрже нежељене бројеве. Уно пуеде усар у УРЛ-у диференте који се налазе на веб.де за индикатор странице симиларес и различитих идиома.

2. Геотаргетинг

Еста тецница аиуда а ла ориентацион де цонтенидо куе се енцуентра ен регион ен партицулар. Лас Херрамиентас за вебмастере Гоогле-а за опцију интернационалног сегмента и таблица. Ес есенциал утилизар ун доминион де нивел супериор генерицо (ТЛД) цомо .цом, .орг, .нет..итд. Ембарго за синове, који се односе на особе које се баве питањима и посебним људима:

    Субдоминиос еспецифицос дел паис. Пор ејемпло, "јп.мивебсите.цом" за веб сајт Јапана,
  • Доминиос де нивел супериор де цоде де цодиго (ццТЛД). Пор ејемпло, ввв.мивебсите.де за сваку верзију алемана и,
  • Усандо субдирецториос. Ввв.иоурсите.цом/нл за посетиоце из Холандије.

3. Пагинас адаптаблес а ла цонфигурацион регионал

Медија која се налази на десерролло веб страници су обично у вези са персонализацијом, а многи од њих се налазе у медијима који су посвећени посетиоцима вероватноћа геолоцализационих специфичности. За више информација, погледајте чланак о појединачној држави у Кини, погледајте страницу која се налази на веб локацији усмјерена на ИП адресу Цхина, пронађите верзију странице. Локални роботи и Гоогле-ови корисници за ИП и убацивање миентрала се баве производњом. Цомо резултат, пуеде инцлуир контенидо динамицо ен веб сите.

4. Администрација верзија мултилингуеса

Гоогле рецомиенда усар уна пагина пор УРЛ. Ако желите да посетите веб сајт, морате да користите ову страницу. Једна форма, која је објављена у Гоогле-у, не може да буде објављена у наставку текста да би се придружио члану клуба.

Цонцлусион

Многи емпресас се налазе у линии. Конфигурисање веб страница електронске комерцијалне мреже је више него што се тиче абецедног филма. Једна од најважнијих ствари која су се појавила, битно је да омогућите тачност СЕО плоча за пријављивање на тржиште на Интернету. Ембарго за грешке, не може бити сигуран и сигуран и сигуран за веб мултилингуе, посебно уколико се не оглашава СЕО-ом. Један од чланака је да садржи различите облике конфигурисања и администрирања сила мултилингуа гео-оријентација. Отворите алгоритме за креирање веб сајтова и сајтова у СЕО.

November 27, 2017