Back to Question Center
0

Питајте Семалт: Шта је најлакши начин да се ослободи непожељних порука?

1 answers:

Након инсталације Гоогле аналитике, ако приметите да је ваш саобраћај повећан случајно, то је знак да ваша веб локација прима лажне приказе и требало би предузети мјере да их се што прије уклоните.

Артем Абгариан, виши менаџер успеха за купце Семалт , упозорава да, нажалост, не постоји одређени начин за трајно уклањање нежељене поште из Гоогле аналитике. Међутим, можете минимизирати ризик прихватањем више начина.

Спам ботове и њихове употребе

Један од главних разлога због којих добијамо спам реферале су спам ботови. Хакери их дизајнирају на више начина и покушавају да ангажују велики број људи у хакирању својих веб локација. Они шаљу ангажоване везе са вашим пријемном поштом и претварају се да могу да генеришу велики промет. Када кликнете на те везе, видећете да ваша страница добија пуно саобраћаја, али тај саобраћај нема никакве везе са стварношћу. Хакери заправо користе спам ботове да вас преваре.

Врсте референтних спама

Ботс за нежељену пошту користе разне методе за стварање непожељних спамова: помоћу препорука гхоста и упућивања пописа. Гоогле аналитика не може да процени или суди шта је упућивање упућивача и шта је референца духа. Референци духова се појављују када је ваш Гоогле Аналитицс погођен лажним или непознатим саобраћајем, док се упућивање пајкула јавља када ваш сајт прими велики број прегледа из непознатих извора. Морате уклонити боте јер морате смањити оптерећење на својим серверима и вашим веб страницама. Такође је важно добити прецизне податке из Гоогле аналитике за здравље вашег сајта..

Главне нежељене спам домене

Не би било погрешно рећи да постоје бројне спам домене, али познате су дародар.цом, иловевитали.цо, семалт.цом, и буттонс-фор-вебсите.цом. Важно је да се држите даље од ових веб локација и других сличних сајтова јер могу оштетити вашу веб локацију и могу вам уништити Гоогле АдСенсе.

Уклањање бунара и пајки (9)

Можете уклонити добро понашане пауве и боте из ваших података подешавањем ваших поставки. Ако их не блокирате или уклоните што је раније могуће, постоје шансе да ће се ваша страница оштетити. Већина бота и паука изгледа на сајт, али они стварно оштећују ваше онлине и оффлине податке. Гоогле аналитика нуди разне послове, савете, трикове и сугестије како би их уклонили са вашег веб сајта. Можете отићи у одјељак админ да бисте проверили нове исправке и прилагодили своје поставке у складу с тим.

Како уклонити реферале Гхост?

Након тестирања неких послова, утврдио сам да је лако блокирати препоруке духова инсталирањем и активирањем ваших филтера. Уверите се да користите различите филтере како бисте максимално повећали заштиту на мрежи. Требали бисте такође подесити валидне филтре хостова. За ово бисте морали да унесете свој ИД или број за праћење. Допустите ми да вам кажем да су ботови веома паметни; они не би дозволили да се случајност изгуби када ваша страница или Гоогле аналитика нису оштећени.

Уклоните Спам референцу упућивања

Када прилагодите горња подешавања, сљедећи корак је имплементирати валидан филтер имена хостова који ће ваш сајт и Гоогле аналитика бити сигурни од спамирања упућивања. Не би требало да заборавите да пукери сада и тада посећују вашу страницу и покушавају да оштете ваше податке. Због тога треба да их уклоните са вашег сајта и Аналитике најраније.

November 28, 2017
Питајте Семалт: Шта је најлакши начин да се ослободи непожељних порука?
Reply