Back to Question Center
0

Поступање са злонамерним спамом & ндасх; Пракса из Семалт

1 answers:

Ботс немају најбоље резултате. Они су брзи и превазилазе бројљудски посетиоци веб странице. Мицхаел Бровн, менаџер за успех клијента Семалт ,упозорава да су ботовима лако открити рањиве локације са намером да их нападне, спамују системе коментара и изазивајуконфузија у системима извештавања о саобраћају. Прилив злонамерних реферала постаје озбиљан проблем, а Гоогле трендови указујуда се проблем повећава експоненцијално.

Гооглебот је добар бот

Основна сврха бот-а је да аутоматизује задатке и прикрије себе као посетилац. Они гребајуизворне кодове, прикупљање података и извршавање функција у одговору на оно што нађу. Међутим, колико год то звучи злонамерно, нису свилоше. Гоогле бот постаје познато корисницима и помаже у постављању веб страница на СЕРП-у. Неке ботове искористе ово и раде користећилажни агенти који изгледају као да потичу из овог бот-а.

Лоше боте и непожељни спам

Лоши боји плагиаризују садржај веб-сајта, крађују информације о кориснику, кликну превару на легалномрекламама и нередовним извештајима које генерише Гоогле аналитика. Последња ставка на овој листи има много импликација за веб страницу. То резултираиз различитих злонамерних апликација упућивања спам. На пример, они поремете податке о саобраћају од инфлације коју стварају, триккориснике да посете сајтове који се појављују у извештајима Гоогле аналитике, што им омогућава да креирају повратне везе. Пошто су прикривени каолегитимни саобраћај, успевају сакрити реферере.

Спам за упућивање има 100% стопу одбијања и ограничено време на страници, што има тенденцију да скевеподаци о извештајима. Према томе, крајњи производ ових извјештаја је углавном неважећи. Током година, ботови су постали софистициранији..

Ботнети

Хакери користе ботнете за извођење сложених напада. Ботнет је мрежа роботашто отежава траг и ИП адресе у црној листи. Постаје тешко заштитити веб локацију када користе Дистрибутед Дениал оф Сервице.Када један искористи или блокира један, неколико других расте на месту.

Гхост Реферралс

Већина веб локација тренутно има кодак Гоогле аналитике тешко кодиран у њих. Рефералботс могу извадити јединствени УА код из изворног кода и користити га за праћење сајта. Од тада, могуће је послати информациједо ГА, без потребе за посјетом. Они користе предности Протокола за мјерење Гоогле аналитике, који не врши дискриминацију података који долазена то.

Спам Спам Спам

Корисници могу игнорисати гхост реферале и вратити интегритет података који се користе у саобраћајуизвештаји. Филтар Хостнаме-а је један од начина за ово, јер обезбеђује да узима у обзир само информације са важећих веб локација. Са таквиммјера на мјесту, сви духовни реферали, иди напред, не одражавају се у аналитичком извјештају. То није трајно решење, јер хакери добијајуветрови мјерљивих мјера.

Блокирање Нормалан реферални спам

У већини случајева, веб локације извештавају о активностима путем аутоматских бота на њиховој локацији. Ово су вишеконтролише се користећи традиционалне методе блокирања нежељене поште. Ако се неко одлучи да користи Гоогле аналитику, процес може бити дуг и исцрпан. Анпрограм аутоматског блокирања је Суцури Вебсите Фиревалл, уз могућност прилагођавања правила према корисничким преференцама.

Закључак

21. век је покренуо питање слојевите сигурности. Понекад је досадноморају се бавити спама. Међутим, људи би требали почети да се навикну на предузимање мера како би осигурали да штите своје податке свим средствима.

November 28, 2017
Поступање са злонамерним спамом & ндасх; Пракса из Семалт
Reply