Back to Question Center
0

Семалт Аналитика: Иновацао Е Трансформацао Дигитал Но Мундо Де Негоциос Де Хоје

1 answers:

Трансформација дигиталних (тамбем цонхецида цомо интеррупцао оу трансформацао де негоциос) рефере-се транзиционес де негоциос е сеус модо де операцион де цампо тецхно, енкуанто а гестао а традиционалан тамбем експерименто муданцас. Трансформација дигиталних података је важна за примање типова порука, сјећања у колу, медија и великог емпреса. Ассим, интеррупцао поде сер хелпида ем медици, варејо, софтваре, логистица оу месмо аутомацао. О усо де иновацоес нос негоциос и цхаве пара форерецер у екцеленте екпериенциа цомерциал дигитал танто пара фунционариос цомо пара цлиентс.

Лиса Митцхелл, која је успешна за клијенте Семалт ,

да би се могло смањити потреба за трансформацијом у земљу.

Мора се формира на основу тога да конкуренција не може бити организована од стране корпоративног предузећа и капацитета за примену персонализираних услуга на комерцијалним услугама. О принципу трансформације дигиталних базних уређаја не може се искористити за клијенте и смањење потрошње у операцијама. Нема ентанта, трансформација дигиталног уређаја не може бити нова технологија. Е тамбем собре култура организације.

Као организацију која је неопходна како се захтијева за емпреса динамичности, као што је то случај са амбијентом негатива и иновативним модернизама. Као опрема ТИ (Тецнологиа да Информацао) и оспособљавање за квалификоване програме, како би се омогућило да се марцха у смјеру десенволвименто континуирано, импулсионар и иновација и захтјеви за негу. Ессентиалс, исо цонституи трансформатион дигитал - менор цусто, ацелерар асивидадес цомерциаис, траззимас поситивас де моделос де цомпетенциас, пессоас е процесос е мелхорандо о темпо де маркетинг.

Осъсестваваси основаниа, които имат импулсионам, както и трансформациите на емпресарите вклучват дъмната меркада, съответствие към потрошители, технологиата на иноваторе, бумото аспекто на амбиента. Као иновацоес тецнологицас левам а трансформацао дас емпресас тецнологицас. Логистичка порука негује нову технологију која се користи, РАД, ИоТ и грандес дадос е афастар-с системас легадос..Алмо диссо, ас иновацоес тецнологицас с ампламенте рецонхецидас ем ума организацао. Елес аументам велоцидаде, за резултат има више ефикасности, смањење потрошње и тразење вредности емпреса.

О компонентама клијената и оутро фатор сигнифицативо на трансформацију дигиталног. Да ли је потребно очекивати клијенте у организацији (колико је неопходно за рад на захтеву)? Наши клијенти се баве производњом капацитета за техничке услове који се користе у комбинацији са услужним делатностима. Као што је то случај, као што је емпресас девем лидар цом фатос ектернос, цомо муданца де ецономиа, рекуиситос де парцеирос де негоциос, конкуренција мерцадо е леис регулаториас. Будући да су корисници услуга и капацитета да техникологија не задовољава захтевима од мулитипло сигнифицадо. За разлику од тога, купци су више доступни и доступни за више резултата. Алем диссо, Форрестер Цонсултинг Ресеарцх, реализовао је акцију Аццентуре Интерацтиве, која се састоји од принципа трансформатора који негативно утичу на задовољство клијената, а велоцидада је добра за рентабилидаде.

Трансформација дисруптива бем-суцедида зависи од културе организације модерне и матурске дигиталне. Естес деталхес сао дестацадос абаико:

  • О клијента екиге. Ови клијенти су задовољни својим искуством у раду. Ассим, ассегуре-се де куе суа организацао атенда леалдаде до цонсумидор е цлиентес семпер фалам собре а марца.
  • Ориентацао до процессо. Функционалност функција и дигитализација процеса доводи до тога да се базира на основу података, што резултира транспарентношћу оперативног система и великим делом
  • Иновацао емпресариал. Дигитални модели модела постоје и нове производе за производњу, који вам омогућавају да захтевате негативне преваленце, јер вам требају дати емпресу и промовисати нове сервисе и продати иноваторе.

Конкретно, трансформација дигиталног звучног сигнала стварно изазива убрзање без корпорације. О утицај да трансформација до негативног и очигледно није с операцијама, мама тамбем е тодо ос нивеис де организацион е еструтурас да индустриа. ЦИО-ови и лидери емпресарије су интензивирани да гарантирају иновативност, а то су трансформације у неговите ситуације, нарочито у негативним околностима, а нарочито у циљу продора производа.

.
November 29, 2017
Семалт Аналитика: Иновацао Е Трансформацао Дигитал Но Мундо Де Негоциос Де Хоје
Reply