Back to Question Center
0

Семалт: Авесоме Типс анд Трицкс за заштиту од напада на Интернету

1 answers:

Хаковање је огроман ризик да се већина компанија или чак људи суочава у свом дануактивности. Хакер зна познавање приступа личним информацијама кроз креирање привременог веб сервера који није легитимани користећи сервер као спам трансмиттер. Хакери углавном усмеравају веб локације које имају само основну сигурност.

Ник Чајковски, виши менаџер успеха за купце Семалт ,зна како да спријечи да се сајбер криминалци хакирају:

Ажурирано Софтваре

Неопходно је што је могуће често ажурирати сав веб сајт. Овуда,систем штити корисника и спречава хакере да приступе овој локацији. Сходно томе, немогуће је да нападачи добију даљинуприступите и користите је против власника. Може се користити ЦМС провајдери као што је Магенто који испоручују исправке и додатке за те веб страницекористите. Узимање таквих акција ставља власника сајта корак напред у спречавању хакера који имају злонамјерне намјере да добију повратак на врата на сајт.

Инсталирајте безбедносне прикључке

После ажурирања целог софтвера, обавезно двоструко покријте веб локацију инсталирањембезбедносни додатци као што су иТхемес који могу открити било који облик хакирања и поправити га. СитеЛоцково решење за безбедност веб сајта може идентификовати иуклонити све потенцијално нежељене програме и идентификовати сву празну линију.

Користите ХТТПС

Хипер Тект Трансфер Протоцол Сецуре (ХТТПС) је сигурносни протокол који осигуравашифрирање свих комуникација које се преносе између претраживача и веб локације. Њена сврха је одржавање интегритета врло повјерљивихинформације као што су подаци о кредитној картици и лозинке..Стручњаци препоручују да онлине продавнице користе овај предлог за своје портале. Доутврдити више сигурности, корисник би требао користити ХТТПС у споју с слојем Сецурити Соцкет Лаиер (ССЛ) и са сигурношћу транспортног слоја.

СКЛ Ињецтион

СКЛ Ињецтион напад је када хакер може бити у могућности приступити најзначајнијем корисникуинформације користећи УРЛ параметар или веб облик. Да бисте спречили нападе СКЛ Ињецтион-а, морате да користите параметриране упите. Они то осигурајуизворни код изворног сајта има довољно параметара како би спречио уништавање било ког отвореног простора за хакере.

Користите безбедносну политику садржаја

Цросс-сите сцриптинг (КССС) је обично напад где хакер извршава злонамернескрипте на акредитованој веб локацији. Параметрирани упити су алати који се користе да спрече ове нападе како би се осигурало да поново не буде слободног простораза хакере да се пријаве. Садржај Сигурносне политике су такође кључне у спречавању напада КССС пошто дозвољавају улаз из одређених домена.Интернет претраживач акредитује и дозвољава унос прецизног извора скрипте. ЦСП идентификује важеће претраживаче и оне који су фалсификовани.

Безбедне лозинке

Од суштинског је значаја за власника сајта да користи сложене лозинке које хакери не могулако се идентификују. То се догађа само ако власник комбинује посебне знакове, бројеве и слова за своју лозинку.

Камуфлирање административних директоријума

Хакери могу скенирати директоријуме и регистре преко веб сервера.Они могу тражити имена попут 'приступа', чиме повећавају потенцијал хакера да ослаби сигурност веб странице. Да смањите шансуово се појављује, обавезно преименовати све административне фолдере.

Закључак

Мудро је бити на сигурној страни плаћањем највишег долара за најбоље сигурносне ресурсе.Разговарано горе, седам су најбољих савјета који би требало да покрену сајт.

November 28, 2017
Семалт: Авесоме Типс анд Трицкс за заштиту од напада на Интернету
Reply