Back to Question Center
0

Семалт: Борба и избегавање непожељних порука

1 answers:

Сваки онлине подухват се суочава са масовним нападима спама. Већина људи који користе вебсвакодневно се суочавају са многим е-поштама које тврде да нуде одређену услугу. Спамери циљају горње административне панеле сајтова, као и много тогадруге корисне информације. У прошлости, спамери су узели многе корисничке лозинке и личне информације, као и различите друге аспектеда обезбеди да веб локација функционише на одговарајући начин. Они такође могу довести до е-трговине, што доводи до огромног губитка е-трговине. Сва СЕОнапори могу да падну због стварних напада спама.

Одвајање од нежељене поште може бити мудра идеја посебно за нову веб страницу. СениорМенаџер Суццесс Манагер Семалт ,Џек Миллер описује неке начине да се бори и одустане од нежељене поште:

1. Користите безбедну адресу е-поште

Мере безбедности које ваш интернет провајдер има на месту су суштински.На пример, они могу учинити корисницима да пате од ефеката превара или побољшавају рад спамера. Важно је размислити о кориштењу сигурногадреса Е-поште. Гмаил и Оутлоок имају неке од најсигурнијих емаил адреса на месту данас. Други случајеви могу осигурати заштитурачунар користећи најновије механизме заштите од спиваре-а.

2. Чувајте своју е-адресу на сигурном

Сваки спамер започиње израдом збирке многих адреса е-поште..Суциљеве којима спроводе спам напада. Постоје различите ИТ технике бављења и сортирања спама. Можете користити различите е-поштеадресе за различите онлине апликације. Штавише, увек постоји опција укључивања више фолдера на вашу тренутну адресу е-поште.Ова мера може да чува нежељене поште спамова у фасцикли коју лако можете да пратите и не мешајте их са важним е-поштом.

3. Користите спам филтере

Одозго, од суштинског је значаја да користите заштићену платформу е-поште. Емаилпровајдери попут Гмаил-а садрже нежељене филтере који могу филтрирати неке од најбољих напада спама. Спа филтери откривају и емитују е-пошту која јеспам у нежељену фасциклу, где можете разријешити који од њих може да вам служи.

4. Немојте кликнути на линкове у нежељену пошту

Из овог појма, јасно је да електронска пошта са нежељеним поштама садржи више УРЛ-ова на различитезадатке. Сви ови задаци су од људи попут хакера, који имају сумњиве мотиве иза напада масовних електронских порука. Спам е-поштесадрже везе које указују на потенцијално злонамерне домене. Они могу извршити неке од задатака хацк-а, као што је повезивање претраживача жртвена удаљени хакирани Линук уређај.

Заклучение

Постоји много облика спама преко Интернета. Многи корисници Интернета доживљавају нежељену поштуњихове свакодневне активности. Емаилс садрже спам долазе од људи који имају друге злонамерне и болне намјере иза жртава.Спам носи хиљаде готовине од невиних корисника Интернета. Одржавање од нежељене поште може спасити вашу е-трговину и њену стабилностсигурност личних података о купцима. Неки од начина за борбу и избегавање нежељене поште су на овој смјерници. Моћете моћи да контролишетекао и сигурност ваше веб странице од нежељене поште. Такође можете бити у могућности да спам држите даље од вашег сајта или клијената.

November 28, 2017
Семалт: Борба и избегавање непожељних порука
Reply