Back to Question Center
0

Семалт дели убедљиве идеје за суочавање са нападима хакера

1 answers:

Сваки приступ електронској трговини захтева веродостојан ниво сигурности. За власника веб сајта,одустајање од хакера може бити један од најважнијих аспеката ваше каријере. У већини случајева, хакери су циљали сајтове којима би се извуклиадмин панел контроле, као и релевантне податке са веб страница компаније. Ове информације могу укључити вриједне информације о купцима као иподаци о кредитној картици.

Прављење резервне копије ваше веб странице може бити добра ствар. Увек можете добити повратаку случају да се цео процес сруши. Сигурност ваших информација о купцима налази се у рукама вас као веб странице компанијеадмин. Као резултат тога, пустите читав задатак претраживача оптимизацију и процесе да се спусте.

Јацк Миллер, виши менаџер успеха за купце Семалт ,описује неке од начина да заштитите своју веб локацију од хакера:

Користите безбедне лозинке

Један од најлакших начина за осигурање сигурности ваше странице је кориштењесигурне лозинке. Сваки хакер почиње са задатком да покуша да погоди лозинку. Заједничке лозинке попут 12345 су несигурне и могу бити нечијилако претпоставити. Такође је мудро да не користите речи које особа може погодити. Свака особа која приступа вашој веб локацији мора имати сигурну лозинку. Аслаба лозинка повећава рањивост ваше веб локације хакера.

Кодирање..

Неке слабо кодиране веб странице су подложне неким јефтиним искоришћењима. Приликом пројектовањаВаша страница, важно је користити структуру кодирања која не може допустити продирање са различитих крајева. Добар пример је неколико ПХП веб локација.Ови сајтови су толико несигурни да скоро свако са Линук уређајем сигурно може доћи до базе података. Штавише, једноставни алати попут Хавија илиОквир за извршавање прегледника (БееФ) може бити у могућности приступити удаљеној бази података без потребе за кориштењем административне лозинке.

Користите ХТТПС.

Коришћење заштите површинског слоја за УРЛ адресе може осигурати ваше кориснике од некихнајлакши хацк покушаји. ХТТПС може помоћи особи да има сигурност и сигурност приликом пружања поверљивих личних података веб локацији. Овонека врста сигурности није могућа код других онлајн хостинг протокола. Такође је важно сензибилизирати посетиоце о овој врсти сигурности.

(30)

Користите сигурносне додатке.

Када хостујете веб локацију и аутоматизујете СЕО, постоје неки додатци који могуобезбедите рад ваше веб локације. На пример, неки људи могу користити алатку БуллетПрооф Сецурити или чак иТхемес Сецурити. Ови алати могусортирајте сву угроженост присутна у било којој платформи или апликацијском програмском интерфејсу.

Заклучение

Безбедност веб странице и његових клијената се ослања на његову способност да се држи даљехакери. Хакери могу циљати локације за различите факторе. Пре свега, они могу припадати конкурентској компанији која покушава да донесе вашу веб страницудоле. У другим случајевима, оне могу бити особе чије су намере нејасне, али су сигурне да се збуњују са начином на који ваша компанија послује.Као резултат, то може бити суштински аспект да се држите даље од хакера, посебно са становишта сајта. Овај водич вам може помоћиово као што сигурност ваше странице буде јако. Надаље, ваши клијенти могу остати сигурни.

November 28, 2017
Семалт дели убедљиве идеје за суочавање са нападима хакера
Reply