Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Како добити Ваш садржај РОИ Измерен

1 answers:

Сваком пословању је потребан маркетиншки план како би се стигао до потрошача. У случају електронске трговине, компаније користе разне програме како би добили адекватну видљивост на мрежи. Типичне методе које компаније користе укључују Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО) и Социал Медиа Маркетинг (СММ). Неки бизниси користе Цонтент маркетинг како би добили добру видљивост на СЕРП-у. Садржај маркетинга је сада метода коју би сваки појединац желео да започне са извршавањем. Неке од успостављених компанија добијају много користи од ефикасних вјештина маркетинга садржаја.

На неки начин, маркетинг садржаја може бити различит од СЕО-а. Из тог разлога, то је мало скупо и може узроковати додатне трошкове. Како формулирате свој буџет, можете се запитати о факторима који ћете размотрити док очекујете позитивне резултате касније.

Јасон Адлер, Семалт Менаџер за успех клијента, нуди следеће начине праћења Вашег Ретурн он Инвестмент (РОИ):

Разумевање ваших пословних потреба

Непотребно је рећи да је за успех важно схватити ваше пословне потребе. На пример, ефикасан СЕО захтијева одговарајуће циљање као и ефикасне кампање за СЕО, које достижу одговарајућу мету у ниши. За е-трговину, можда ћете морати поставити и примарне и секундарне циљеве. Примарни циљеви укључују такве аспекте као што су продаја, конверзија и број веб посета.

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1035-2..јпг "бордер =" 0 "видтх =" 170пк "стиле =" маргин-боттом: 20пк; маргин-топ: 10пк; флоат: лефт; маргин-ригхт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Неки онлине алати нуде директне методе праћења уласка клијената на веб странице. На пример, Гоогле аналитика може бити одличан алат за праћење промета који долазе на ваш сајт. На пример, можете поставити продајне канале, који могу осигурати прикупљање драгоцених информација. Ови подаци могу бити метрика као што су пословне перформансе и РОИ ваших кампања за садржај маркетинга. Многе рекламне кампање могу узроковати значајне падове у начину на који информације пролазе. Многи алати и додатци присутни у већини система за управљање садржајем могу побољшати ваше СЕО напоре у доношењу неких од предности маркетинга садржаја.

Анализа података и метрика су критични

Већина система за управљање садржајем садржи бројне алате који могу понудити прикупљање и анализу података. Анализирање података је веома важно. Можете да сазнате како бисте одабрали или пратили позиве и добили сазнања о пословању вашег пословања. Постоји велики број софтвера за праћење позива, који могу помоћи компанијама да се баве питањима. Многе СЕО технике циљају на филтрирање посетилаца како би добили крему оних који имају највећу вјероватноћу претварања у продају. На пример, неки од ових софтвера нуде идеје за креирање садржаја. Можете бити упознати са страном коју је позивач био раније, на или након позива. Ове информације имају значајан увид у оно што позивалац жели и наставља да врши неопходна прилагођавања рекламних кампања. Неки маркетинги покушавају да израде РОИ у рекламним кампањама.

Закључак

Да би сваки посао у електронској трговини успео, маркетиншке вештине морају бити ефикасне и продуктивне. Један од основних начина за то јесте практицирање маркетиншких техника активног садржаја. Праћење учинка ваше маркетиншке кампање против ваших уложених средстава може бити тешко. Међутим, можете контролисати и надгледати свој напредак користећи методе из овог упутства.

November 28, 2017
Семалт Екперт: Како добити Ваш садржај РОИ Измерен
Reply