Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Како покретати изврсну маркетиншку кампању за садржај

1 answers:

Прије неколико недеља објављен је садржај на блогу "Друга продавница 60", који је нагласио истину о маркетингу садржаја. Пост се фокусирао на то да маркетинг садржаја сам по себи неће помоћи да решите све своје проблеме.

Савршен као и маркетинг садржаја у претварању веб посетилаца у клијенте, то је само једно средство у стратегији маркетинга. Плаћено претраживање, директни одговор, огласи за мобилни маркетинг и приказивање су неки од других алата који се користе у маркетингу.

Јасон Адлер, Менаџер Суццесс Манагер Семалт , дели своје искуство у овој области - winter racing outfits.

Велики плус из поста који сам направио пре неколико седмица је да је то покренуло пожељну дискусију између Друштва 60 Друга тржишта. Ипак, пропустио сам велики проблем који се суочава са продавцима садржаја. И тај изазов је у оквиру онога на шта ваша пажња усмерава.

Већина продаваца садржаја суочена су са изазовом усредсређивања на једно питање. Постоји велики број параметара који могу привући пажњу продавача садржаја.

У ситуацијама када сте заузети да бисте добили е-књигу, кампању друштвених медија, блог посту и инфографској кампањи иза врата, лако је критичних параметара вашег посла. Као таква, лако је побољшати своју кампању концентришући се на погрешна питања.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Пре него што разговарамо о питањима на која треба да се усредсредите, дозволите ми да вам покажем нешто важно.

Директори се не баве маркетиншким кампањама за садржај. Извршни директор објављује писмо пре него што се изради годишњи извјештај, гдје дају дубље увид у главна питања која утичу на компанију и мјере које ће се користити за рјешавање ових проблема. У овом писму, генерални директор се фокусира на једну тему приказану у наставку.

Већина продаваца садржаја више се фокусира на тактике као што су поставке на блогу и е-књиге, а не на обраћање пажње на куповину и раст прихода.

Следећа питања ће вам помоћи да успете када покренете своје маркетиншке кампање за садржај:

Анализирајте Пејзаж - питајте колеге из радника шта сматрају најважнијим областима фокуса. Очекујете да већина њих говори у тактичким терминима, а не објективним мудрим.

Поновите енергију својих напора - осигурајте да ваше особље разуме да без обзира на важност тактике, није битно много ако се не усредсредите на исход. У овој перспективи, жељени исход је стицање нових клијената са циљем оптимизације профита.

Пратите свој напредак - пратите број пута у току ове седмице када одступате од основног циља куповине нових купаца. Фокусирајте се више на циљеве растућих прихода. Не фокусирај се више на тактику. То не подразумијева да тактика није кључна или треба да их држите у очима. То једноставно значи да би требало више да се бавите крајњим резултатима.

Да ли вам се све то доприноси? Надам се да јесте. Будите информисани о својим исходима ове недеље. Бићу забринут за вашу перспективу и размишљања о овом питању док плујемо кроз четврти и последњи квартал ове године.

November 28, 2017