Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Лесбаркеит унд Ерфолг Гехен Зусаммен

1 answers:

У било којој онлајн кампањи, важност за публику је кључни фактор који блогер не може приуштити да игнорише. То је један од фактора који доказују релевантност садржаја, као и повећање читљивости ваших информација. Штавише, Гоогле је најавио да ће значајност садржаја бити главни фактор у Гоогле алгоритму у вези рангирања. Читљивост вашег садржаја може стога бити важан фактор рангирања у односу на Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО). Многа успешна предузећа имају јединствене СЕО фирме које им помажу да развијају графички садржај, објашњавајући успех својих е-цоммерце сајтова. Корисници би требало да користе релевантност садржаја у различитим аспектима, као што је повећање читљивости вашег блога - entsorgen zollikon.

У већини случајева, садржај је нечитљив када је предуго. У већини блогова садржај треба да буде између 500 до 700 речи да би направио просјечну величину садржаја странице. Ова дужина може бити ниска у неким апликацијама као што је покретно окно за приказ. Запамтите ажурирање Гоогле алгоритма из 2017. године награђује мобилне сајтове. За информативне странице, садржај може бити дужи од 700 речи. Међутим, поруке са више од 1300 речи су предуге за читање особе. Већина људи који претражују на интернету имају кратку пажњу. Ангажман на вашој веб страници може се одразити на повреде неких својих СЕО покушаја.

Јасон Адлер, Семалт Менаџер за успех клијента, нуди вам пажњу на сљедеће начине како можете поправити дужи садржај:

1. Коришћење серије.

Можда је добра идеја да се информације разбију у серијама..То може укључивати низ догађаја, чиме се човјек држи високог ангажмана. Неки корисници више воле да укључе уводне параграфе и апстракт. Ово поље може омогућити да се читав чланак разбије у одјељке, при чему први дио треба да садржи главне тачке у чланку.

2. Слидесховс.

Пројекције слајдова дају корисницима инфографију што једноставно објашњава већину концепата. Људски ум мозе се подсјетити на слике лаксе него на писани садржај. Слидесховови креирају графички опис информација о начину на који се процес може десити. Осим тога, слиде емисије могу такође бити доступне у видео садржају, где туторијали и вебинари могу постати једноставни за кориштење.

3. Видео.

Видео може бити одлична идеја о садржају. Слика филма може бити вредна више од хиљаду речи. Овај приступ не може само да се укључи у праву количину вашег садржаја, већ и да остави читач дуго на вашој страници. Осим тога, Гоогле сада гледа видео као стандардни садржај. Видео се појављује на другом индексу који може повећати рангирање вашег сајта. Објављивање видео садржаја је такође бесплатно на већини веб страница.

Закључак

Већина предузећа има потешкоћа када је у питању развој садржаја за своје читаоце. Многе СЕО агенције преносе свој садржај на слободне сајтове који не морају нужно значити успех својих веб страница. Штавише, како се информација креће од особе до особе, интегритет вашег маркетинг циља се временом разблажује. Овај аспект може објаснити неуспјех неких СЕО кампања. Овај водич има факторе читљивости који могу побољшати квалитет ваших постова. Као резултат тога, ваша публика може имати користи од овог успеха и направити бројне кораке у креирању садржаја. Овај водич можете користити за повећање успеха ваше маркетиншке кампање.

November 28, 2017