Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Савети за визуелни садржај

1 answers:

Данас класичне слике могу да представљају поруку вредну хиљаду речи. Слике брзо разумеју, оне садрже садржај у једну перспективу примарну идеју. Међутим, бирање слика може бити тешко.

Гоогле је објавио своју нову верзију у јануару 2017 - virtual desktop software vendors. године. Као реформа, видео садржаји, као и други визуелни садржаји, ће се рангирати за СЕРП-ове као и просечни писмени садржај. Стога, певати различите слике на оптимизованој страници, генеришеће саобраћај на веб сајту из органских претрага претраживања. Као резултат тога, многе компаније користе ову технику да направе милионе новца од својих онлине комерцијалних приступа.

Андрев Дихан, менаџер за успех купаца Семалт описује неке тајне стварања одличног визуелног садржаја за вашу веб страницу.

1. Немојте користити слике на залихама

Слике на сликама се тешко прикажу на било који веб сајт. Добијање висококвалитетних слика од једног фотографа може учинити УКС вашег веб сајта премашити дизајн вашег конкурента. Надаље, слике са алт ознакама се такође налазе на СЕРП-у, што чини цео процес корисним за вас. Важно је остати даље од слика залиха. Слике на сликама не инсистирају на овлашћењу марке, па локација изгуби аутентичност. У већини случајева, њихови дизајни и боје не одговарају линији ваше веб странице..Ова сложеност чини слике на залихама постати губитак у начину на који се појављује дизајн веб странице. Креирање нових слика може бити корисно средство за исправљање овог проблема.

2. Визуелни садржај може побољшати креативност

Како се старост интернета наставља, визуелни садржај наставља да напредује. Многе слике постају превише проширене тако да се не би требале појављивати било где на вашим веб страницама. Ваша слика не би требало да се појављује на било којој другој веб страници. Ова оригиналност је елемент аутентичности који може учинити да веб-сајт постигне одређено ауторитативно постојање у одређеној ниши. Надаље, креативност може донијети различите форме визуелног садржаја како би илустрирале различите ствари. На пример, медицински научници су пронашли 3Д илустрацију људске анатомије

3. Користите слике које "побољшавају вашу причу"

Један од најбољих начина за хватање пажње ваше публике је коришћење техника приче. Кроз ову методу можете привући пажњу ваше публике и учинити их да се ангажују са вашим садржајем. Оваква употреба веб сајта ствара подстицаје Гоогле-у што их чини да вам покажу предност у рангу фактора преко веб сајта вашег конкурента. Прича о причи је примарно језгро стварања нагласка у онлине садржају. Осим тога, приповедање створења ствара елемент визуелног препознавања и привлачности. Маркетери могу да циљају неку нишу користећи приче које одговарају том нишом начину живота. На пример, веб страница Библије или јеванђеља може пратити њихове привлачне слике у овом одељку.

Визуелни садржај је недавно постао један од најефикаснијих начина за висок ранг на СЕРП страницама. Многе веб странице су успеле кроз овај метод на својим е-цоммерце сајтовима. Међутим, укључујући и визуелни садржај на вашој веб страници може бити стресни задатак и многи људи често не успевају. Користите овај водич који пружа Семалт Дигитал Сервицес да бисте оптимизовали свој визуелни садржај како бисте најбоље искористили своје интернет стратегије.

November 28, 2017