Back to Question Center
0

Семалт Екперт: У Зулт-у Ниет Слаген Зондер Дезе Ландинг-Беелдстратегие

1 answers:

Студије истраживања показују да су емоције и бјелангријске улоге игране као бепалене ван аанкоопбеслиссинген. Као дигитални маркер у већини случајева, уједначен је са смањивањем броја обртаја, што је више од тога да ли је могуће да се користи за обраду и обраду података

Једна студија из Универзитета у Вартону у Пенсилванији је објаснила да су два најважнија фактора емоционалних осећаја која су била присутна у особљу. Аангезиен је најважнији у погледу геоинформације, јер веб страница није доступна за поруџбине.

Мак Белл, најпознатији менаџер успеха за купце Семалт , има право на беришћену психологију на земљиштима која се примјењује у сврху убрзавања и стимулације

Уколико је ово већ могуће, подаци о земљиштима су више и налазе се на веб сајту. Хет ис онмидделлијке динг потентиеле клантен гебруикен ом мет ув мерк те вербинден. Уколико је потребно више од 0.05 секунде, корисници ће бити доступни у било ком случајевима

Овај фактор је у великој мери био изабран на било који начин

Можда ћете моћи:

    Помозите безакупним корисницима да пронађу веб страницу;Релевантни зијн воор ув зоеквоорден; тоон де воорделен дие у аанбиедт;а затим кликните на дугме ЦТА-кноп зицхтбаардер.

Цолор Псицхологи

Боја је један од главних разлога зашто 85% потрошача одлучи да купи ваш производ преко конкурената..Визуелни фактори утичу на 90% свих одлука о куповини, а боје повећавају препознавање марке за 80%. Поред тога, 66% перспектива неће купити производ ако није приказано у жељеној боји.

Која врста слика је идеална за слетање?

1 # Производ

Можете повећати стопу конверзије вашег сајта користећи слику за узимање узорака која допуњује опис ваших производа. Слика би требало да одговара целокупном дизајну ваше веб странице.

2 # Креатори

Неке студије су идеје да висококвалитетне фотографије људи стварају позитиван први утисак на посетиоце веб сајта. На пример, фотографија вашег произвођача производа у пратњи кратког описа његових / њених личних талената и достигнућа може вам дати већу резолуцију на тржишту.

3 # Тим

Слика свих чланова вашег тима који раде на производу или пројекту дају велику вредност вашој веб страници. Ово се заснива на чињеници да пријатељска и срећна лица правих људи изазивају позитивне емоције које можете искористити за изградњу повјерења и самопоуздања.

4 # Контекст

Бид4Паперс је добар пример компаније чија слика за слетање није производ већ животни стил. Такав изванредан трик може вам помоћи да изразите своје услуге и производе различито и истичете се од гомиле.

5 # Неутрално

Неутралне слике чије боје су у складу са препорученом бојом психологије могу повећати стопу конверзије сајта чак и ако у њима нема производа или људи. Уверите се да су слике у складу са вашим брендом личности и идентитетом.

Остале ствари које можете користити као слетне слике су:

    Менаџери разговарају са клијентима.Процес креирања производа или испоруке купцима.Бонуси и понуђени са производима.

Када имате списак веродостојних слетних слика, извршите А / Б тестирање да бисте идентификовали оне који су у складу са вашом маркетиншком стратегијом.

November 28, 2017
Семалт Екперт: У Зулт-у Ниет Слаген Зондер Дезе Ландинг-Беелдстратегие
Reply