Back to Question Center
0

Семалт Екперт вам обезбеђује да заштитите веб локацију из покушаја хаковања & ндасх; Ево како

1 answers:

Постоји много облика злонамјерних напада преко интернета. Многи људи се суочавају са радовимамногих хакера у својим свакодневним подухватима, као и током свог посла. Хакери проводе много времена покушавајући да откријуразличите методе које могу користити за извршавање посла. Већина ових метода укључује задатке попут ДДОС напада или чак унакрсне локацијесцриптинг. Сви ови напади имају себични мотив иза, као и велику патњу за жртве.

Обично, хакери могу циљати вашу веб страницу из више разлога. Обично су могли битикрађу корисничких информација као што су информације о кредитној картици или чак хацкс оф админ панел. У другим случајевима, хакер може украсти драгоценеинформације са веб странице, као што су информације о клијенту, као и пријаве за разне кључне аспекте компаније. Хакеритакође може довести до непоштене конкуренције у којој хакер може смањити вашу веб локацију или вашу Сеарцх Енгине Оптимизатион (СЕО) рангирање у аразне начине. Као резултат тога, неопходно је заштитити ваш систем од хакера.

Јацк Миллер, водећи стручњак из Семалт ,разрађује неке од начина који вас могу спречити од напада ових људи:

Заштита од неовлашћеног уписа

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Једна од најједноставнијих ствари које хакер може учинити на вашој веб локацији покушава се пријавити као администратор.Као резултат, хакер може покушати да погоди различите лозинке да види који од њих може падати због ваше незнање. Коришћење сигурних лозинкије неопходан. Лозинке као што су 12345 нису безбедне и могу да изнесу целу веб локацију хакеру. Штавише, не бисте требали користити лозинкуто је превише лако погодити. Речи попут имена вашег детета могу бити апсолутна претпоставка за особу са овим знањем. Уместо тога, комбинујтеразличити карактери различитог облика.

Цросс Сите Сцриптинг (КССС)

Ово је хацк који захтева кориснику да заврши. Овај хацк укључује употребу неких одобразац и текстуална поља која користите, као што је претплатнички образац. Хакер шири ембедмент код на корисничком облику који садржи скрипту. Упонхиттинг ентер, скрипта почиње да ради на вашем серверу. Као резултат, хакер добија приступ свим корисничким подацима, укључујући ипритиска на тастере које корисник купи сваки пут када се пријављује на вашој веб страници. Да бисте исправили ову рањивост, потребан вам је начин кодирањаинформације о вашим формулама пре него што их храните у базу података. Као резултат тога, скрипта не може да се покрене у вашој бази података, јер већ постојипостоје мере које не дозвољавају покретање.

Заклучение

За сваку пословну е-трговину, сајбер безбедност је примарна брига када дођена онлине рад. Постоји много хакерских покушаја и особа које можда желе да хакују вашу веб страницу за врло много веб страница. Сигурност твојесите, као и добробит ваших клијената, у великој мјери зависе од ваших дјела као админ.

November 28, 2017
Семалт Екперт вам обезбеђује да заштитите веб локацију из покушаја хаковања & ндасх; Ево како
Reply