Back to Question Center
0

Семалт Екперт: Вие Ман Ерфолгреицхе Инхалтсфорсцхунг Лауфен Ласст

1 answers:

Дигитални маркетинг је од суштинског значаја за предузећа са онлине платформом. Са дигиталним маркетингом, веб локација је нарочито за повећање своје клијентске базе, као и за профит. Неколико техника може помоћи повећању видљивости бренда на онлине купцима - ver reembolso central. Неке од ових техника укључују оптимизацију претраживача (СЕО), ефикасне кампање у друштвеним медијима (СММ), као и маркетинг садржаја. Ове методе се окрећу око СЕО тактике као што су истраживање кључних речи, рангирање, бацклинкинг као и покретање више ПТЦ рекламних кампања.

За случај маркетинга садржаја постоје ефикасни начини због којих људи добијају врхунски садржај за своје веб странице. Многи предузетници се суочавају са проблемом избора између садржаја који ће се користити. У овој дигиталној ери, интернет поседује све облике дигиталног садржаја. У истом смислу, можда ћете желети да направите квалитетне блогове за свој садржај. Неки могу користити примарни садржај док други зависе од секундарног садржаја. Узгред, Андрев Дихан, Семалт Менаџер успеха купаца сматра да морате разликовати између примарног и секундарног садржаја како бисте успјели у маркетиншкој кампањи.

Разлика између примарног и секундарног истраживања садржаја

Аналитичари објашњавају да већина читача веб сајта кликне на УРЛ са циљем на уму. Већина промета на вашем сајту не брине о информацијама. Заједнички циљ посете веб странице је добијање информација или обављање позива на акциони задатак..Међутим, неки дубоки истраживачи могу бити у стању да знају разлику која може утицати на њихову одлуку да се конвертује за вашу веб страницу.

Примарни извори

Теоретски, ово су подаци који потичу од огреботина. То може укључити лично мишљење, извештај лабораторије или неку другу врсту извештавања. Примарне линије доказа постављају власника блог / веб сајта као аутора, а студијске апликације могу цитирати сајт и тему. Практично, могуће је поновно кориштење примарних података или чак рестаурација садржаја за кориштење на другој локацији као секундарни извор података. Примарни подаци су сигурни, али неке апликације могу захтевати да се упуте. Секундарни извори података су добри уз цитирање других аутора.

Секундарни подаци

Секундарни извори података имају већу тежину него примарни извори података. Они укључују цитирање неких високо когнитивних књига, као и познатих студија. Пример уношења података може укључивати придржавање фраза попут "Према неким истраживањима Форрестер-а или Бироа за попис становништва". Овакве информације побољшавају веродостојност ваших информација чинећи читачу тестирање ваших извора. Надаље, навођење секундарних извора повећава ауторитет рангирања ваших страница. Овај услов помаже да вас претраживачи рангирају пре већине других извора.

Закључак

Свако онлине пословање захтева адекватну онлине видљивост како би стигло до значајне базе клијената. У том смислу, маркетинг садржаја игра пресудну улогу у обезбеђивању успеха ове ствари. Предузећа користе агенције за СЕО које обављају неке од ових задатака. Међутим, можда ћете морати да научите како ове технике маркетинга функционишу и како ефикасно да их користите. У већини случајева, маркетинг садржаја може укључивати две врсте скупа података: примарни подаци и секундарни подаци. Овај водич вам може научити разлику и шта користити у одређеном скупу података. Моћи ћете да генеришете своје податке, као и да направите ауторитативну веб страницу са бројним потенцијалним потенцијалним потенцијалним потенцијалним купцима.

November 28, 2017