Back to Question Center
0

Семалт Екперт: ВордПресс сигурносна питања Свако мора да зна

1 answers:

Многе комерцијалне и институционалне праксе стоје на мрежи. Као резултат, онлинепоље постаје најбоља мета за сајбер криминалце да изврше своје нападе. Многи предузетници и власник е-трговине сајта неимају довољно знања и вјештина за изградњу и хостовање својих веб страница. Као резултат, они се опредељују за методе као што су ДИИ алати и хостинг платформекао ХостГатор. Већина система за управљање садржајем, на које се ослањају, укључују ВордПресс платформу. ВордПресс хостује до 24% свихвеб странице широм света - company logo software free. Ова ситуација значи да хакери имају велико игралиште за сусрет својих противника. Проналажење хацк-прооф системачесто је сан.

Франк Абагнале, Менаџер Суццесс Манагер Семалт Дигиталне услуге, даје разлог зашто људи више воле ВордПресс. Пре свега, они имају платформу отвореног извора, као и многе додатке, што јемогу обављати велике задатке. Као резултат тога, ВордПресс је стандардни систем за управљање садржајима, који служи да омогући људима да угосте многе веб странице.Међутим, ВордПресс има мана. Колико има много људи који стварају веб странице у ВордПресс-у, већини хакерских метаВордПресс сајтове такође. На пример, ако хакер проналази рупу у сигурносном систему ВордПресс-а, или у плугину доступном за ВордПресс,они могу брзо аутоматизовати велики број напада, који могу слати корисничке информације или друге вриједне информације на тајне локације.

<имг срц = "хттп://ранкекпериенце.цом/артицлес/имг/1118-2..јпг "бордер =" 0 "видтх =" 300пк "стиле =" маргин-боттом: 0; маргин-топ: 30пк; флоат: ригхт; маргин-лефт: 40пк; "алигн =" абсмиддле ">

Заштита од нежељене поште

Спамере су људи који покушавају да нађу жртве у извршавању неких задатака,али намера за прикривањем није у реду. На пример, неки спамери могу покушати да преваре особе да кликнују заразне везе. У другимможда имају пхисхинг странице, што им даје пуно драгоцених података. У савременом добу, спамери користе додатке који садржемалваре као што су Тројанци. Требали бисте сензибилизирати своје клијенте против оваквих напада. Хакери су иза свих спама напада. Они могутребају кориснички акредитиви, информације о кредитној картици, контрола веб сајта или други прљави мотиви иза њихових напада. Употребљавају мере безбедностиза вашу веб локацију може то да спаси од многих напада.

Људски нападачи, боксеви и ботнети

Приликом спречавања хацк напада, важно је схватити ко или штаиза напада. Људски нападачи су прави људи који обављају задатке с циљем на уму. Ботс су једноставни програми попут робота,који представљају особу у извршавању задатка. С друге стране, ботнет је мрежа многих ботова, попут милиона, које се могу послатида штрајкују различите експлоатације и пруже резултате хакеру на одређеној локацији.

Заклучение

Сигурност ваше веб странице, као и оне ваших купаца, зависи од тогајако на вас као админ. Када креирамо веб сајтове, игноришемо могуће сајбер-злочине, што може учинити читаву веб локацију е-трговинедоле. Много СЕО покушаја се губи у рукама хакера који помажу конкурентима увођењем нелојалне конкуренције. Ситуација се погоршаваса ВордПресс сајтовима, углавном зато што им је познат њихов сигурносни систем. Штавише, ВордПресс има највећи број сајтова. Некитехнике, које се могу заштитити у ВордПресс-у, су у овом упутству. Такође можете осигурати сигурност вашег саобраћаја, посјетитељакако побољшати СЕО у Гоогле-у кроз безбедносне провере.

November 28, 2017