Back to Question Center
0

Семалт: Хакерске тајне Они не желе да знате

1 answers:

Поље за информисање и технологију долази са разним стварима. На пример,многи бизниси усвајају е-трговачки приступ, који подразумева постављање веб сајтова и блогова како би вршили своје маркетиншке кампање.Постоји много нових алата који воде људе кроз сложен процес креирања веб страница. У истој мери, алати саХакерова употреба такође напредује јер постају све боља и боља. Хакери одузимају много личних података, као идруге информације које могу бити корисне.

Они могу да хакују веб страницу и одвоје информације попут кредитне картицеинформације као и друге корисне информације. Као резултат тога, људи би требало да се чувају од ових напада заједно са многим другим потенцијалним стваримахакер може учинити. Многи се питају како хакери врше своје експлоатације са толико високим степеном изврсности. Да бисте избегли хакереи опстају покушаји хакера, потребно је схватити како хакери хватају веб странице.

Неки од њихових експлоатација и метода су у овом водичу, припремљени од странеФранк Абагнале, Менаџер Суццесс Манагер Семалт Дигиталне услуге.

  • СКЛ Ињецтион.

Овај напад подразумева напад на лоше кодиране сајтове за читањењихова база података. Овај хацк укида личне податке као што су кредитне картице, корисничка имена и лозинке. СКЛ Ињецтион се користи посебнималатке, које могу читати врсту базе података и прикупити релевантне информације о купцима. Овај метод може омогућити податке о уређивању хакера, уплоадоватиили преузмите датотеке из базе података преко удаљеног приступа.

  • напад на крст..

Овај напад укључује кориштење функција уноса текставеб странице. Овај напад подразумева да жртва кликне заразну везу или датотеку. Као резултат, скрипта повезује прегледач. Хакердобија приступ као кеш меморије, као и лозинке за било коју веб локацију. Овај напад можете спријечити и путем шифровања информацијакао увођење секундарног механизма декодирања с обзиром да информација пролази између корисника и сервера.

  • Лажирање и преваре.

Ово су клониране веб странице које могу преварити корисника да дајуизлазне податке за лажну страницу. Информације које корисник ставља може бити од велике важности за сигурност система података. За напад преваре,корисник проналази вредне податке као што су лозинке као и стицање улаза на веб локацију. Неки случајеви овог напада доводе до де-индексације авебсајт на претраживачима који су изазвали значајан губитак компанији.

  • Напади средњих људи.

Интернет је све о размени података. На веб сајту, акорисник шаље и прима податке са сервера или базе података. Како се подаци крећу, постоји нека рањивост која се јавља у било којој фазипроцес. Средњи човек напада циљеве при украду ових информација, што потенцијално доводи до великог губитка информација о компанији.

Заклучение

Хакери узимају милионе готовине путем преваре и других средстава. Они узрокују многопотенцијалне губитке, као и изазивање проблема и агоније њиховим жртвама. Многи облици хацк напада су успели због многих рањивости којесу у већини конвенционалних система. Постоји потреба за адекватним познавањем ових напада. Безбедност ваше веб странице и вашеклијенти зависе од ефикасности таквих мера. Можете научити како хакери успевају да продру кроз овај водич.

November 28, 2017
Семалт: Хакерске тајне Они не желе да знате
Reply