Back to Question Center
0

Семалт: Иммергрунер Инхалт, Вие Функтиониерт Ес Унд Вундер Ес Фухрт

1 answers:

Постоје различити принципи у маркетингу који су увек истинити. Исти појам и даље важи у другим секторима. Примарни принципи увек ће се односити на вашу публику и бренд, а ово је и разлог зашто се примењују на необичан зимзелен садржај.

Евергреен садржај се односи на унапред припремљен материјал који сте резервисали у својој продавници тактике за најгори дан. У свим случајевима, то ће бити истинито и релевантно, супротно другим постовима око примјене и актуелним трендовима принципа - makaan logo generator.

Јасон Адлер, менаџер за успех купаца Семалт Дигиталне услуге, наглашава следећа три разлога зашто би требало да имате зимзелен садржај:

1. Евергреен садржај негује поузданост за ваш бренд

Захваљујући чињеници да се зимзелени садржај заснива на елементима који остану константни, то може помоћи у стварању перцепције да је ваш бренд добро утемељен. Тренутно постоји неколицина консултаната и агенција које су интегрисане да остану ажурне, али појединци који се контролишу понекад нису свјесни примарних принципа који предвиђају њихове индустрије.

Са циљем да обезбедите да се одвојите од тренутног тренда тржишта, уврстите материјале који истичу вашу конкретну основу у кључним индустријским принципима и истинама. То ће вашим купцима и клијентима омогућити увид у вашу вјеродостојност путем вашег присуства на мрежи.

2. Садржај Евергреен-а може се поново уносити као јединствени садржај када пролази кроз период ниског повратка

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> У ситуацијама као што је средина зиме, када је већина стабала мртва, присуство зимзелених дрвећа у мешавини обезбеђује нешто чему се чудити.

Постоји безброј случајева на 60 другом тржишту када су ствари сличне ономе што се догадја са дрвећем у зимском периоду. Ово се може приписати нашим занимљивим навикама које нас преусмеравају из света блогова са циљем да се осигура да се посао нашег купца извршава. Можда је то резултат запињања креативних сокова. Без обзира на то, постоје идеје о минималним садржајем.

Ово је сценарио где наш зимзелени садржај постаје значајан. Постоје бројне постове које су из свих разлога и циљева, ванвременски. Могу се применити у кишовит дан и редизајнирати како би се увидио тренутна маркетиншка ситуација.

3. Евергреен садржај се примењује у актуелним догађајима и трендовима за нову перцепцију типичних принципа.

Као што је већ наведено, у већини случајева редизајнирамо свој зимзелени материјал на 60 Сецонд Маркетер. Никад не желите да пријавите садржај без обзира на то колико је то безвредан и страшан; Гоогле ће материјал посматрати као дупликат.

Алтернативно, оно што желите је да процените задатке који се извршавају. Затим сазнајте да ли постоје догађаји или трендови који су специфични за индустрију који пружају увид у кључни принцип о којем се ваш садржај учитава и закључава. Ако можете да примените параметар у поп култури као приступ узорку нешто зимзеленог, онда урадите то. Међутим, морате учинити оно што радите свеже, актуелно и релевантно.

Тако је критично да ваш подухват дизајнира зимзелени садржај који окупља оно што је потребно. Он негује кредибилитет за вашу марку и помоћ у развијању нових идеја.

November 28, 2017