Back to Question Center
0

Семалт & ндасх; Како успјешно ријешити нежељену пошту?

1 answers:

Спам је уобичајено питање са којим се суочава већина корисника интернета. Обично, спам поруке долазељуди са болесним намерама као што су пхисхинг и хакирање. Е-маилови нежељене поште садрже прилоге, УРЛ-ове или друге инструкције позивајућег поступка који могуда жртва изложи вриједне информације спамеру. Спам одузима милионе веб страница, као и многе друге личне информације.Свако е-пословање, веб сајт или интернет корисник треба да се држи даље од нежељене поште.

Можете се извући из нежељене поште користећи савјете и праксе, које пружа Јацк Миллер,виши менаџер успеха за купце Семалт ,као такав:

 • Заштитите своју е-адресу.

Рудник злата спаменика је списак адреса е-поште. Већина спамера се фокусира на сакупљањелисте адреса е-поште којима шаљу масовне спам е-поште. Стандардни спам напада који долазе на овај начин укључују оне са порно сајтова.Чување е-поште сигурно може бити добра идеја. За особе са вебсајтом или особама које имају интензивну онлине активност, креирају више емаиларачуни за обављање различитих задатака могу бити сјајна идеја. Као резултат тога, већина нежељених напада може циљати само једну е-пошту, а не све.

 • Користите спам филтере.

Постоје неки спам филтери који могу заштитити ваше поштанско сандуче од порука одређеногтип или пошиљалац. Већина система за управљање садржајем има филтре за нежељену пошту која вас могу заштитити од уобичајених спам порука. Е-пошта веб локација као што је Оутлооки Гмаил имају непожељне филтере који имају висок степен ефикасности још увек бесплатни. Као резултат тога, можете имати користи од своје антиспам функције.

<ул стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; ">
 • Не реагујте на нежељену пошту.

 • Спамере могу да користе различите трикове да би вас кликнули на линк на њихову е-пошту или поруку.Неки од уобичајених начина укључују дугме које приказује информације попут "притисните овде да се одјавите". Кликом на било шта потврдитеспамера да је адреса е-поште важећа, а корисник користи адресу е-поште. Штавише, може садржати везу за потенцијално штетну веб локацију,што може оштетити жртву.

  • Не отварајте прикључке

  Такође није добро отворити додатке присутне у нежељеној пошти. Ови прилози могусадрже вирусе као што су Тројанци. Овај малвер и црви циљају на заражавање циљног корисничког рачунара. Они могу сакупити вредне информацијепопут прозора за претрагу или чак закачити много персоналних рачунара. Било који прилог који је присутан у нежељеној поштанској мрежи треба да остане ту. У сваком случају, обришитебило који спам е-пошта врло брзо.

  • Пријави спам.

  Ако саберете е-пошту за коју сте сигурни да је то нежељена пошта, означите је као нежељену пошту. Овомера учиниће вас да учествујете у кампањи за елиминацију спама, чинећи ваш допринос бројање. Као резултат, подигните аларм прије него што избјегнетеситуација која би спасила другу особу.

  Заклучение

  Спам постаје део свакодневног корисника интернета. Многи људи пада на нежељену пошту као што супхисхерс или појединцима са е-поштом која садржи заражене е-поруке. У већини случајева, спамери циљају веб локације, администраторе или корисничке налоге где суукраду податке као што су информације о кредитној картици клијената. Одвајање од нежељене поште је важно. Корисници имају добре вештине како би спречили спам. Неке смјерницена најбољим начинима за избегавање нежељене поште су на овој смјерници. Штавише, постоје и друге одличне методе како се бавити спам порукама. Не можете пастипошто можете побољшати своје циљеве и циљање.

  November 28, 2017
  Семалт & ндасх; Како успјешно ријешити нежељену пошту?
  Reply