Back to Question Center
0

Семалт: Основни разлози зашто хакери нападају ово или оно веб сајт

1 answers:

Молитве сваке особе која посједује веб страницу не пада у руке сајберакриминалци попут хакера. Цела светска мрежа је препуна многих ликова од којих су неки легитимни док немају нејасне мотиве.Свако онлине пословање је све о СЕО-у и како се развијати онлине. Безбедност веб странице никада није првенствено забрињавајућа када правите веб странице.Људи обично покушавају да изграде локације са крајњим корисником или крајњим циљем сајта. Оно што не знају је да хакери трошебеспомоћне вечери покушавају да развију експлоатације и механизме, који могу побољшати своје послове. Неки од хацк напада, које хакери користе у својимцијели прегледни период зависи од нових и предстојећих алата, који чине читав ризик пословања на мрежи.

Да бисте се удаљили од хакера, можда ћете морати прво научити зашто ти хакери хацквеб странице. Ево листе коју је направио Мак Белл Семалт Цустомер Суццесс Манагер, који баца свјеже свјетло на разлоге за сваки напад хакера:

1. СЕО спам.

Неправилна конкуренција у области е-трговине је позната, посебно када играју хакериулога. Ови људи имају потенцијал да краду листу е-поште са веб локације конкурента и користе га за одузимање купаца. У другимслучајеви, они могу срушити веб локацију као у ДДоС хацкс-у, гдје велики ботнети нападају сервер са милионима захтева истовремено. Овехакери онда могу затражити плаћање да уклоне своје експлоатације узрокујући велике губитке.

2. Стеал Монеи.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; текстуално поравнање: оправдати; "> Цибер превара добија гориво од хакирања. Већина лажних средстава која се крећу прекоинтернет је из хакованих банковних рачуна и других платних система попут ПаиПал-а. У другим случајевима, хакери могу користити СКЛ Ињецтион како би се ушли у људесе пријављује и врши новчане трансфере као да су прави ликови. Други хакери могу позајмљивати кредите користећи украдене личне податке.

3. Украдите информације о контакту.

Хакери добијају пуно информација о особи. Цибер насилници могу користити ове информациједа претвара жртву. Друга лица могу извршити прекршаје коришћењем хакованих рачуна, само да пренесе проблем на безуспешноособа. У другим случајевима личне информације као што је лична карта, ССН и возачка дозвола могу бити продајна ставка у тамној мрежи. Крађа идентитетаи друге уобичајене преваре зависе од ових рачуна. Корисници би требали бити сигурни у ове врсте хакера.

4. Узнемиравај мир.

Неки хакери не морају нужно да украду пријетњу жртви. Међутим,оне угрожавају стање безбедности на мрежи и могу учинити да ваша веб локација добије Гоогле хацк застава. Такве веб странице имају проблема са рангирањем,и цео процес може учинити ваше СЕО напоре неуспешним.

Заклучение

Постоји много разлога зашто хакер би стекао интерес за хаковање ваше веб странице.Цео интернет је пун цибер криминала који узимају разне веб ресурсе, као и сигурност корисника. Цело искуство интернетамногих људи који су се сусрели са хакерсима је врло ужасно. На пример, хакери могу изложити лични живот славне особекроз неке слике које могу да снимају са Интернета. Неки разлози због којих хакери могу да хватају вашу веб страницу налазе се у овом упутству. Можетесазнајте неке од њих и повећајте безбедност ваше е-цоммерце веб локације од хакера.

November 28, 2017
Семалт: Основни разлози зашто хакери нападају ово или оно веб сајт
Reply