Back to Question Center
0

Семалт открива примену ЦТА дугмета

1 answers:

Приликом обављања е-трговине оптимизација садржаја веб сајта за добровидљивост претраживача је кључни атрибут. Многе компаније су успеле на мрежи путем ефикасне употребе СЕО и других дигиталнихМаркетинг стратегије. Аспекти попут одабира садржаја и оптимизације логотипа су важни у одређивању начина на који ће се веб страница понашатина СЕРП-у. После ажурирања Гоогле алгоритма из јануара 2017. године, фактори који Гоогле даје много тежине данас је садржајрелевантност, мобилност и корисничко искуство.

У корисничком искуству, Мак Белл, менаџер за успех клијента Семалт Дигиталне услуге, препоручује следеће:

  • Веб дизајн који је естетски према корисничком оку.
  • Једноставност навигације (до главне идеје).
  • Садржај који је релевантан за намјеру или потребу корисника

Према овим факторима, искуство кориштења веб странице треба бити кључниЗабринутост приликом развоја веб садржаја. Као резултат тога, задаци ЦТА стварају велику потребу за размишљање о томе где треба поставити важне дугмади. Запримјер, тастер позивања за рад. Ово дугме тражи од посетилаца да направи важан задатак на веб страници као што су куповина, претплатуили преузимање. Можете користити савјете испод како бисте учинили ЦТА постављање лаким задатком:

1. Преклоп

ЦТА пласман треба да се придржава дизајна веб странице. УКС требаостаје што је могуће естетски са ЦТА дугмићем..Неки дизајни могу да фаворизују стављање дугмета изнад преклопа, а други испод њега. У другимслучајеви, дуга веб страница укључује ЦТА на врху и доњем дијелу странице. Кратке веб странице имају ограничене позиције за позиционирање позиваакционо дугме.

2. Десктоп и мобилне локације

Према јануарском ажурирању, Гоогле ће посветити више пажњемобилна пријатност веб странице. Када радите СЕО, постоје одређене функције дизајна које сте укључили на мобилни уређај, а нена радној површини. На пример, дужина садржаја. Према истраживању, многи корисници на десктопу преферирају дугме ЦТА дугме. УИста студија, људима је лако учинити ЦТА акцију на мобилном уређају, посебно када је дугме ЦТА на врху странице.

3. Лева или десна страна

У већини случајева (ако не и сви), дугмад за позив на акцију служе корисницимакада је на правом аспекту веб странице. Према визуелној оштрини, корисник, рецимо купац, кликне на страницу на крају или горе десноугао. Овај дизајн подржава особе које раде на развоју мобилног веба. Паметни телефони имају изворну особину постављања менија на леву страну, што омогућаваза постављање десне стране дугмета.

Закључак

Када радите електронску трговину, јединствени аспекти веб дизајна СЕО и дугмепостављање игра кључну улогу. Добар сајт би требао бити у могућности претворити посјетитеља у купца кроз кључне аспекте сајта. Кадапосетилац кликне на ваш линк, процес АИДА (Пажња - интерес - жеље - акција). Овај процес би требао да вас води кроз мјеста која сте виставите неопходне дугмади као што су тастери за позивање на акцију. ЦТА дугмад могу заузети видљиве локације унутар ваше веб странице. Ове локацијеукључују области као на страници или право место за кориснике мобилних уређаја. Интерфејс који нису директни напријед могу утицати на губитак вредностисаобраћај, штети вашим СЕО напорима. Коришћењем ових ЦТА савјета за пласман, ваше конверзије могу значајно повећати.

November 27, 2017
Семалт открива примену ЦТА дугмета
Reply