Back to Question Center
0

Семалт: Предности праћења одговора корисника на ваш садржај

1 answers:

Социјални медији су постали витални алат за ширење идеја на интернету. Процењено 50.000 мисли које свака особа свакодневно сматра важним средством за стварање информација на мрежи чак и уз минималну примену СЕО-а, али само ако је садржај садржајан. Добре идеје расту онлине саобраћај. Веб посетиоци бирају информације и деле их путем различитих онлине платформи - goodyear ultragrip ice arctic.

Јасон Адлер, Менаџер Суццесс Манагер Семалт Дигитал Сервицес, наводи да процес стварања атрактивног садржаја који привлачи праве публике захтијева да публика цијени коментаре за коментаре. Неки од начина које публика користи за дијељење веб садржаја укључују следеће реакције:

Спамовање: Садржај који није разумно и не доприноси потражњи публике се суочава са великом вјероватноћом названог бескорисног и стога нежељеног. Спамовање садржаја елиминише је од будућих интеракција са веб корисником.

Прескакање: Писац садржаја који мијеша релевантни и ирелевантан материјал на веб страници даје тешко вријеме читаоцу. Корисник прескочи нерелевантни садржај како би пронашао шта му је корисно. Ако је садржај доследно лош, писац се на крају отписује.

Скенирање: Када читалац сумња у важност веб садржаја који чита у журби да изабере било шта релевантно док прескочи остатак садржаја.

Заустављање: Ако чланак додирује читаоце, они могу престати размишљати о предмету који се чита и фокусира на њихова лична или професионална питања.

Спасавање: Добар садржај вредан референци или будућег посета вриједи штедње за брзо проналажење.

Пребацивање: Додирни садржај утиче на вредности и карактер читаоца. Њихови ставови и приступ нормалном животу померају.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Слање: Читаоци могу дијелити садржај ако сматрају да то није корисно само њима, већ и другим људима.

Ширење: олакшавајући садржај се шири преко блогова и друштвених медија. Садржај достигне многе људе кроз личне медијске платформе.

Претплаћивање: Када су читаоци задовољни садржајем, њихов крајњи облик изражавања самопоуздања је претплаћивање на сајт за више садржаја у будућности.

Постоји неколико разматрања пре објављивања садржаја на мрежи ако би требали добити добар одговор.

1. Познајете публику

Познавање публике је од суштинског значаја да се садржај обезбеди позитивним читаоцима. Писање би требало да се фокусира на публику, а не на писца. Упознајте ко је публика, њихови интереси и њихова забринутост у овом тренутку.

2. Разумети циљеве

Размислите о циљу садржаја и направите процјену чланка о члановима ако се примјењује СЕО.

3. Користите креативност

После добијања основних информација о материјалу и публици, фокусирање на креативност ствара привлачан садржај да испуни постављене циљеве. Креативност подразумева јединственост садржаја и идеја које задовољавају захтеве публике. Чланак треба бити релевантан и одговарајуће дужине и уплоадован помоћу СЕО механизма.

4. Цијените повратне информације

После објављивања садржаја на мрежи, пратите одговоре публике како бисте извршили евалуацију. Укључите драгоцене повратне информације у будуће писање док прихватите критике да бисте се побољшали. Публика изрази своје реакције путем горе поменутих начина.

Будите креативни, пратите публику и примените СЕО механизме како бисте повећали присуство на вебу.

November 28, 2017