Back to Question Center
0

Семалт Ривела Ил Сегрето Су До Совраццарицаре И Пулсанти ЦТА Цон Куесте 5 Пароле

1 answers:

Када је сајт цопилоггер.цом изашао са својим еБоок 'Магнетиц Хеадлинес', они су револуционирали свет веб цопивритинга. Генерално говорећи, "Магнетиц Хеадлинес" је објаснио како да напише наслов "клик на додир" у насловима пре него што се појавио овај израз. Аутори Магнетиц Хеадлинес-а такође су предвидео 'листић' пре него што је то постало заједничко место.

Дакле, техника која се користи за прикупљање саобраћаја са насловом је добро позната у овом тренутку, а ако још нисте прочитали 'Магнетиц Хеадлинес', требало би да наставите и то учините - oculos lanã§amento ray ban. Можете се запитати како се посетиоци сајта претварају у кориснике када отворите свој блог, огласну страницу или другу одредишну страницу.

Позиви на акцијске типке или ЦТА су мотори конверзије циљне странице и питања детаља. Постоји много случајева у којима једноставно мијењање боје ЦТА дугмета може драстично повећати стопу конверзије. Важније од боје је текст који се користи за позив на акцију, чим је изузетно одлучујући.

Имајући то у виду, Ник Цхаиковскии, стручњак Семалт Дигитал Сервицес, објашњава које су ријечи психолошки доказане да допуњују дугме ЦТА.

1. Тренутачно

Добре ствари долазе онима који чекају. То је све добро и добро, али када се ради о томе да неко жели нешто да купи, региструје или на неки други начин покрене у акцију, желиш да се обратите основној људској потреби за тренутним задовољавањем..Због тога речи попут "тренутно", "брзо" или "сада" могу помоћи у повећању стопе конверзије ЦТА-а. Постоје МР студије мозга које то поткрепљују.

2. Ново

Људска бића узбуђена су изазовима нових ствари. "Нешто ће се догодити, али шта? Не желим то пропустити!" Ово је иста врста размишљања која задржава коцкара на покер столу сатима, а зависник пије и љепши у вријеме сутра ујутру.

3. Ви

Добро позната студија коју је спровела студија финансираних из британских влада открила је да када користите име купца у продајни копији, то стимулише јединствени одговор на мозак. Наравно, није могуће користити име клијента у општем веб оглашавању. ипак, користећи другу особу за заимену "ти" има неке исте ударце.

4. Зато што

Људи воле да имају разлоге за своје поступке, а ако некога питате за услугу, вероватно ће вам то објаснити ако знају зашто тражите. Реч "јер", а затим позитивна клаузула има много моћи. Сматрајте ово као ЦТА дугме за производ за мршављење: "Зато што можете да изгубите тежину" Има лијеп звонак, зар не?

5. Слободно

Овај је скоро пригушен. Сви воле слободне ствари и нудећи нешто као "слободно" је пут најмањег отпора на импулсивни део мозга човека. Међутим, већина потрошача је постала здрава. Нико не воли да буде будала, а већина људи размишља два пута пре него што кликне на дугме ЦТА која је написана на "слободном". Тако да, "слободно" може да се конвертује, али обавезно га користите поштено и само када заиста имате нешто да понудите без везаних жица.

November 28, 2017