Back to Question Center
0

Семалт: Све што треба да знате о правилном мета опису ознаке

1 answers:

Мета описи су битан начин приказивања свега што желите гледати вашој публици. То је највиши ниво ваше странице у резултатима претраге. Не можете учинити без доброг описа мета података јер игра улогу у одређивању ЦТР стопе. Заправо, ако то запишете на убедљив начин, ваш промет ће добити велики подстицај.

Да бисте успели, следите смернице које је обезбедио Мак Белл, Менаџер Суццесс Манагер Семалт .

Корак 1: почните са добрим акционим глаголом

Да ли сте знали да моћним акционим глаголом можете инспирирати публику да нешто уради? Све што је потребно је једноставан трик - акциони глагол - попут "Откријте", "Постаните", "Идентифи" или "Леарн". Изненадили бисте се од како то доводи људе тамо да се преселе у ваш жлеб.

2. корак: дајте публици идеју о томе како ће ваш садржај бити

Ако ваша публика може да доведе до тога да схвати како је садржај приказан и наравно, како ће имати користи од тога када кликне на ваш садржај, онда ће ваш клик на клик дефинитивно пуцати. Уместо фокусирања кључних речи на тексту, покушајте да учините свој мета опис што је могуће више увјерљивим. Међутим, немојте се мешати..Иако је важно учинити мета опис убедљивим, не заборавите да потресете у неким кључним речима. Идеја је ово - пронаћи равнотежу између убеђења и оптимизације кључних речи.

Корак 3: обезбедите да мета опис буде мањи од 155 знакова

Ако су вам дозволили, можете да се запитате о томе ко сте као бренд, производи / услуге и тако даље. Међутим, не можете и не би требали проћи преко 155 знакова. Шта се догађа када пишете дугачак мета опис који говори о себи као најбољем. Неки људи могу тврдити да ово није најгора ствар која може да се деси, али да размислите о томе, мора се ставити глава или реп мета описа, зар не?

Корак 4: не заборавите укључити кључну реч у мета опис

Да ли се сећате да смо поменули нешто о пуњењу кључних речи? Па, сада смо на то. Ваша примарна кључна реч мора бити укључена у мета опис. Само уверите се да то чита глатко. Немојте се трудити да то поновите много пута, Гоогле ће је приказивати подебљано све док га уметнете (кључна реч) укусно. Пратите смјернице и све природно пада на мјесто.

5. корак: покушајте да завршите свој мета опис са позивом на акцију

"Сазнајте више", "Почни" или "Сазнајте више" ће створити притисак да публика буде причвршћена на ваш садржај. Ослободите своју креативност помоћу других глагола позивом на акцију.

Док смо завршили на дођите и немамо мета описе, имајте на уму да би требало да нађете тим да бисте дошли до нових идеја. Ако је потребно, поделите оно што сте научили из савјета стручњака Семалт. На тај начин можете учинити да мета описи раде у вашу корист. Заборавите шта сте мислили да направите на првој страници резултата претраге - почиње са вашим мета описом.

November 28, 2017
Семалт: Све што треба да знате о правилном мета опису ознаке
Reply