Back to Question Center
0

Семалт: Умганг Мит Унервунсцхтен Е-пошта и спам

1 answers:

Да ли сте икада отворили своју е-пошту и пронашли више од хиљаду непрочитаних е-порука у пријемном поштанском сандучету, од чега вам 95% није заинтересовано за читање? У већини случајева, од вас ће бити затражено да обришете е-пошту овде и тамо, али рад може бити укључен с обзиром на то да морате бити заинтересовани да не бисте избрисали е-поруку од интереса. Ово може бити застрашујуће када будете свесни да морате поновити ову врсту следеће недеље.

Ово показује како се проблем е-поште повећава, при чему све више и више нежељених садржаја долази до вашег пријемног сандучета до тачке у којој желите да деактивирате цео рачун - ego 510 650. Међутим, то није могуће, пошто је е-пошта повезана са Фацебоок-ом, еБаи-ом, ПаиПал-ом и сл., А брисање е-поште ће довести до неслагања јединствене врсте.

Росс Барбер, Семалт Менаџер за успех клијента, говори како су му следећа четири тактике помогла да поврати свој рачун од спамера:

1. Пратите извор који вам често шаље нежељене е-поруке. Немојте усвојити лењи приступ који подразумева брисање е-порука. Отворите сваку од њих и одјавите се и након тога, потражите адресу пошиљаоца у својој е-пошти. Након тога се сматра да је сигурно избрисати сваки садржај који се појављује са листе исхода. Због чињенице да сте се одјавили, ви више нећете примати е-пошту из таквих извора.

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> 2. Закон захтева да сва комерцијална електронска пошта треба да има опцију одјављивања. Упркос захтеву, схватио сам да већина мојих нежељених е-порука недостаје отказивање или одјављивање функција. Када схватите да примате е-пошту из извора без могућности избјегавања, пошаљите сљедећу е-пошту:

"Молимо вас да узмете (убаците своју е-адресу) с овог е-поште са листе. Хвала"!

Нема потребе да додате било какве друге информације пошто је е-пошта до тачке. Требало би очекивати одговор у облику "Доне!" као доказ да сте успешно ријешили питање нежељених е-поште.

3. Креирање фолдера вам омогућава да глатко навигирате кроз своје е-поруке које се крећу напред. Ово је најбоља интервенција у погледу управљања вашим е-поштом, јер вам помаже да се позабавите долазним е-поштама и чувате пријемно поштанско сандуче. На пример, креирао сам седам фолдера у оквиру е-поште и дао им различита имена у зависности од њихове примарне улоге. Ако желим да сачувам е-пошту, она ће бити савршено ускладиштена у један од ових фолдера. Ово је од кључне важности у осигурању да је моје пријемно сандуче чисто и свеже у сваком тренутку.

4. Када успете да поправите своју е-пошту, очигледно не желите да се вратите на претходни статус. Управљајте свој поштанско сандуче ефикасно тако што ћете осигурати да се одмах позабавите непожељном е-поштом. Ако одложите ово, вероватно ћете се наћи са хиљадама е-пошта како бисте се раздвојили један по један. Када се нежељена пошта поново покрене, можете рећи ситуацију понављањем корака један и два.

November 28, 2017