Back to Question Center
0

Семалт: ВордПресс додатке који су вам потребни приликом стварања доброг садржаја

1 answers:

Вордпресс је стандардни веб сајт са глобалном употребом. Вордпресс хостује више од четвртине светске странице. За кориснике ВордПресс-а, постоји више од 44.000 различитих додатака који можете инсталирати - stadt zürich wohnung. Веб странице Вордпресса имају високу ефикасност услед разноврсног система за управљање садржајем који користе. Различите компаније су знале суштину повећања продаје путем локација и успешних еЦоммерце активности.

Росс Барбер, водећи стручњак из Семалт , увјерава да је кориштењем нових метода дигиталног маркетинга стварање садржаја нова тактика коју људи користе да дају вриједне информације о својим блоговима и веб страница.

Креирање садржаја је битан аспект сваког менаџера веб страница. Већина елемената веб странице ВордПресс-а може се управљати коришћењем додатака и додатака. Међутим, креирање садржаја је још један аспект који захтијева одвојено дјеловање. Гоогле је најавио да је релејност садржаја кључни аспект који помаже веб страницама у њиховом рангирању из одређених разлога. Дужина и квалитет артикала је аспект креирања веб странице. Битно је развити садржај убица који може убрзати процес рангирања ваше веб странице. Постоји неколико ВордПресс додатака који можете користити за креирање садржаја убице. На крају, требало би да будете у могућности да одредите који ВордПресс додатак најбоље одговара вашој веб страници.

Ворд статистика

<имг срц = "хттп: // ранкекпериенце..цом / артицлес / имг / 1975-2.пнг "бордер =" 0 "видтх =" 250пк "стиле =" маргин-боттом: 0пк; маргин: "абсмиддле">

Овај додатак помаже вам да бројате речи и густину кључних речи. Такође помаже у процени анализе читљивости за вашу веб страницу. Плугин за Ворд Стату омогућава људима који користе блогове и еЦоммерце веб странице да изводе лингвистичку анализу, који одређује релевантност вашег чланка. Можете повећати своју рангирање сајта у СЕРП-у користећи овај алат. Овај алат робота садржи информације као што су графички приказ месечног одговора на кључне речи, поруке које су сломљене као и кључне кључне речи које се изводе у топ 20. Многи људи имају користи од побољшања потенцијала њихове употребе кључних речи у својој циљној ниши.

ПреПост СЕО

Овај алат је Плугин за оптимизацију претраживача (СЕО). Помаже у извршавању задатака као што је провера дуплираних садржаја, провера плагијације, као и тражење неисправних веза. Остали вебмастери користе овај алат за упоређивање густине кључних речи и аспеката оптимизације различитих типова садржаја. Постоји могућност провере мета-тагова било које веб странице. Када почнете да правите своју ВордПресс веб локацију, јасно је да вам ни један додатак или екстензија не могу помоћи у његовом развоју. ПреПост СЕО плугин вам може помоћи да побољшате квалитет вашег садржаја, чинећи вашу веб страницу релевантну за вашу публику. Штавише, такође можете бити у могућности да одредите неисправне везе у перформансама вашег сајта.

Уреднички календар

Овај плугин је главни менаџер блогова. Могуће је да људи виде све своје положаје, као и да их повуку у одговарајућа подручја. Приликом креирања садржаја на вебу, добијате више конзумирања него што би заборавили издвајање додатног плугина за управљање потцом блоговима. Едиторски календар вам може помоћи да одржите континуитет свежег садржаја за своје читаоце. Овај додатак има функције превлачења и испуштања које вам могу помоћи да приступите статусу сваког лонца, прегледате све постове као и да управљате постовима других аутора.

November 29, 2017