Back to Question Center
0

Смјерница из Семалт & ндасх; Како ослободити вашу веб страницу од напада хакера

1 answers:

Постоји велики број кибернетских криминалаца који се одвијају преко Интернета. Као резултат, људи морају остатисвесни ових појединаца. За особу која посједује веб страницу, сигурност е-цоммерце вентуре плус оне ваших купаца лежи у вашемруке. Хакери чине основу напада преваре, пхисхинг страница, као и различите хакове малвера као што су кориштење тројанаца присутних у е-поштиаттацхментс.

Обично, хакери циљају веб странице из више разлога. Они могу бити од такмичарана страну, покушавајући да вам спусти своју веб страницу. У другим случајевима, хакери могу бити особе које траже личне информације као што су е-поштеили чак и информације о кредитној картици. Постоји много облика хацкса, од којих се већина врти око страдања жртве.

Јацк Миллер, водећи стручњак из Семалт ,говори о неким саветима који вас могу спречити од ових хакера:

1. Користите сигурне лозинке.

Као администратор веб странице, ваша лозинка има огромну административну улогу у израдисигурно је цела страница сигурна. Једноставне лозинке као што су 12345 нису сигурне и могу постати жртве пробног напада и грешке. У другимпримјерице, не бисте требали користити лозинке које су превише очигледне. Лозинка као рођендан или име детета није довољно сигурна. Треба да будекомплексна структура речи, која комбинује различите врсте ликова у различитим стиловима..Такође треба осигурати да све друге стране користесајтови имају и сигурне лозинке.

2. Користите ХТТПС.

Коришћење заштитног слоја заштита може значити најбоље за вашу веб страницу. На пример,веб странице које имају ХТТПС хостинг платформу имају користи од оних које не. Као резултат, сигурност ваше веб странице, као ида је ваших клијената у великој мери зависно од вашег плана хостинга. Поред тога, лица која имају користи од коришћења ових идеја постају сигурнасајтови на које већина хакера не може продрети.

3. Упознајте скрипте.

Већина хакера користи моћ кориштења скрипти и ЦМС платформи. Ови системисадрже рањивости које одређени хакер може проћи кроз пут. Будите свесни јединствених врста ликова који пролазе кроз васјер су у овој врсти кодова присутне различите врсте рањивости. На пример, веб странице написане у ПХП, АСП иЈаваСцрипт приказује много рупа у систему. Већина програмера превиђа ове грешке и мјере сигурности, али имају тенденцију да највише напајају радовехакери. Можете користити различите алатке за СЕО и вебмастере како бисте пронашли ове грешке и побринули се за њих.

(30)

Заклучение

Хаковање постаје део нашег свакодневног живота. Већина особа које трошезначајна количина времена на мрежи се суочава са бројним покушајима хаковања. Ситуација се погоршава за оне појединце који воде другачији интернетпроцедуре као што су администратори на е-цоммерце веб странице. Хакери могу да промахну веб локацију и срушу неке од својих виталних аспеката као што су операције.Ваши претраживачи за оптимизацију претраживача (СЕО) могу брзо постати ништа због једноставних, успешних хакова. Као резултат, сигурност вашегвеб страница и сигурност Вашег клијента лежи у вашим рукама као администратор те локације. Можете да користите савете у овим упутствимаваш сајт сигуран, метак против хакера.

November 28, 2017
Смјерница из Семалт & ндасх; Како ослободити вашу веб страницу од напада хакера
Reply