Back to Question Center
0

Уклањање Датотеке Тројан из рачунара сигурно за добро: Водич из Семалт

1 answers:

Датотека је злонамерни тројанац који може озбиљно нарушити софтвер рачунара. Због тога је тренутачно уклањање малвера најбоља опција за корисника. Оливер Кинг, стручњак Семалт Дигитал Сервицес, објашњава како уклонити Филесцоут Тројан са рачунара на најбољи могући начин.

Филесцоут Тројан: Преглед

Малопродајни програм специфично усмерава подразумеване поставке на рачунару. Једном када је малваре променио подразумевана подешавања у оперативном систему, лако је извршити упад. Након тога, Тројан преузима потребне датотеке које треба инсталирати и успостави присуство на рачунару. Наравно, то иде без дозволе корисника. Једном када је Тројан у систему, перформансе рачунара успоравају што утиче на друге апликације. У екстремним случајевима, Тројанац може онемогућити програме, стога, утиче на способност извршавања одређених задатака. Без подразумеваног апликативног програма за заштиту од упада или за пружање обавештења о сумњивим активностима, злонамерни софтвер може лако прикупљати информације са рачунара.

Зашто морате да је уклоните?

Филесцоут Тројан је дело злонамјерних хакера са лошим намерама за рачунар на који циљају. Дизајниран је да буде веома штетан за ову специфичну сврху. Неко то не може схватити одмах, али неки сигнали подстичу сумњу и треба их пазити. На пример, ако рачунар почне да покреће своје поступке спорије него обично, то је довољан разлог да га скенира..Ако неко претражује интернет, а претраживач наставља поп-уп прозоре који изгледају сумњичавим, требало би да узме време да пажљиво проучи рачунар. Није мудро кликати на ове поп-уп прозоре. У већини случајева, могли су узроковати Тројански фајл Филесцоут или датотеку уграђену другим малвером. Клик на линкове за које није сигуран је опасан, јер истраживања показују да хакери користе такву надгледање активности на интернету и прикупљају приватне информације као што су финансијски подаци и информације о лозинкама.

Због горе наведених разлога, неопходно је елиминисати тројански коњ чим га открије. Не само да је машина заштићена, тако да су подаци садржани у њему. Следеће је корак по корак водич за решавање овог проблема.

Уклањање Филецоут Тројан

Аутоматски метод:

Прије свега другог преузмите копију софтвера СпиХунтер онлине. То је ефикасан антивирусни програм који већина људи користи за праћење и чишћење свих претњи и инфекција на рачунару.

    Након што отворите антивирусну апликацију, изаберите потпуно скенирање и сачекајте да анализира све рачунарске датотекеСве потенцијалне претње појављују се на интерфејсу. Изаберите све и уклоните их.

Ручни метод:

    На менаџеру задатака изаберите картицу "сви процеси", а овде ће се приказати листа свих покретаних процеса. Траце тхе Филесцоут Тројан датотеку са листе и кликните на "енд процесс" у доњем десном углу прозора.Затим идите у процес из регистра. Траце тхе Филесцоут Тројан датотеку у кључу регистра "ХКЕИ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ" и обришите је.На крају, пређите на подразумевани диск за инсталацију програма, отворите програмске датотеке и избришите све датотеке под називом Тројан.

Да бисте спријечили било који други случај тројанске инфекције на рачунару, требали бисте избјећи сумњиве веб странице, непознате програме и обрисати све спам е-поште.

November 28, 2017
Уклањање Датотеке Тројан из рачунара сигурно за добро: Водич из Семалт
Reply