Back to Question Center
0

Узимајте Семалт на Хацкинг Вебсите-у: Шта требате знати

1 answers:

Зарање веза са потенцијалним купцима је боље него крађа везаод ваших конкурената. Нема потребе за паничењем ако вас конкурент превазилази у погледу рангирања. Узимајући своје СЕО пракседруги ниво ће вас одвести на вашу нормалну позицију. Креирање свежег садржаја и нудећи идеалну линију услуга и производа за васконкуренти не понуде ће вам више учинити.

Игор Гаманенко, водећи стручњак из Семалт Дигиталне услуге, објашњавају суштину хакирања и сигурности веб страница.

Данас Гоогле алгоритам за претрагу има начин откривања садржаја са преписаним копијама икажњавајући их. Не желите да Гоогле буде у карантину због неправилности. Прије него што урадите СЕО, важно је научити основе заизбегавајте сусрет са проблемима у вашој СЕО кампањи. На пример, случајеви напада на веб странице и хаковања су сада чести. То је непријатносткоји је хакован од стране злонамјерног хакера и губи контролу над сигурношћу вашег веб сајта.

У 2014. години извештај је ослободио да је било више од милијарду веб страницаИнтернет. Добар број курса. Због мировања, регистровани број веб страница је убрзо пао и стабилизовао се у 2015. години ударањем994 милиона. Добар број продаваца садржаја излази из СЕО-а сваког месеца због напада на сајт. Око 1% сајтова је инфициранои хакован због недостатка индикатора компромиса. То је као 8 милиона веб страница које излазе из посла као резултат хаковања.

У основи, сајтови су склони да буду хакирани и заражени због сљедећих аспеката:

  • Угрожености софтвера
  • Доступност интеграција трећих лица
  • Приступање контроли различитим странкама

Ремедиација Вс Форенсицс

<п стиле = "лине-хеигхт: 1..5; тект-алигн: јустифи; "> Форензичари су у СЕО-у дуго времена.како се случај хаковања догодио, штавише, ко је учинио стварно хаковање. С друге стране, ремедијација подразумијева како могу бити инфекцијеуклоњен. Санација није могућа без форензике и обрнуто. Правилна ремедијација се не може успоставити без присустваодговарајућа форензика.

Велика предузећа не могу да раде без форензике. Важност вашег сајта је веома важна.Ево разлога због којих вам је потребна форензика за вашу организацију да превазиђе хаковање и инфекцију ваше веб странице.

  • У случају компромиса, потребне су форензике за решавање ваших ИР протокола.
  • Као ПЦИ компатибилан, сигурно не можеш радити без форензике .
  • Потреба да се разуме како се догодио компромис.

Како је сигурност веб сајта компромитована

Хаковање Веб локација може бити веома фасцинантно. Очигледно је да су компромитовани пословиимали индикацију хакирања, али нису мислили да ће се инфекција проширити на њихове веб странице. Приступ контроли вашег пословања значидобар посао. За приступ контроли, хакер прави низ покушаја вашег корисничког имена и лозинке. Ваши акредитиви могу бити пренетиод једног обима до другог кроз исправно пресретање које је направио хакер.

Други начин хакирања јесте рањивост софтвера. Није такоморају бити ваш инсталирани софтвер, али и ваши прегледачи. Хакер може добити приступ својим акредитацијама тако што преузима контролу над вашим прегледачем.

Као власник веб сајта, морате радити на томе како заштитити своју веб страницу од постојањахакован. Наглашавајући како посетиоци приступају вашој пословној веб локацији један је аспект који вам може помоћи да заштитите своју веб локацију. Уверите се да неПриказују се акредитиви. Своју веб страницу учините корисним тако што ћете поштовати безбедност вашег веб сајта.

November 28, 2017
Узимајте Семалт на Хацкинг Вебсите-у: Шта требате знати
Reply