Back to Question Center
0

Заштитите ХТМЛ сајт из Хакера користећи Ханди Савјете из Семалт. То је лако као и АБЦ!

1 answers:

1. Задржи све софтвер ажуриране

Артем Абгариан, виши менаџер успеха за купце Семалт ,снажно верује да је ажурирање вашег софтвера један од кључних фактора који ће помоћи да се веб локација обезбеди од хакерских напада.Неке компаније објављују редовне закрпе и ажурирања како би поправили грешке и грешке у својим претходним додатцима. Проверавајући да ли их исправљајугрешке и рупе у шифри, ова предузећа смањују ризик од напада на њихов софтвер. Због тога, све док веб сите то постане сигуранон има најновије додатке који га подржавају, сигурни су за исте безбедносне атрибуте. Исто важи и за власнике сајтовакористите додатке других произвођача. Треба да се уверимо да прате њихове исправке и да се осигурају да остану ажурирани у било које време. Сајтвласник треба да обрише било који додатак који се више не користи или је неопходан, јер служе као седишта, које хакери могу наћи икористите за напад.

2. Изградите сигурносне слојеве на локацији

Прва линија одбране на веб локацији је Веб Апплицатион Фиревалл.Његова сврха је да испита било који долазни саобраћај и заставе било каквих сумњивих захтева. На крају, сајт се држи ван домашаја сајбер нападаи спам. У прошлости су заштитне зидове Веб апликација биле у виду хардверских уређаја. Међутим, компаније које обезбеђују сигурност као услуга(СЕЦааС) су користили цлоуд технологију као јефтинији начин обезбеђивања сигурности на веб локацији, раније пронађено само на сетовима предузећа.Кроз технологију облака, свака компанија може изнајмити "Веб Апплицатион Фиревалл" без додатних трошкова као што је посједовање посвећеногхостинг сервер. Ове услуге плуг-анд-плаи имају аутоматске функције које спроводе потребне процесе у име власника. Овезаштитни зидови за веб апликације засновани на облаку попуњавају празнину у којој не успева други хостинг провајдер..

3. Пребаци на ХТТПС

Хипер Тект Протоцол Сецуре је безбедан комуникацијски протокол који се користи за разменуприватне или осетљиве информације. Коришћење ХТТПС сервиса за комуникацију између веб странице и претраживача значи додавање додатнихслој енкрипције за безбедност Транспорт Лаиер (ТЛС) или слој Сецуре Соцкетс (ССЛ). То је додатна предност власникуштити их од хакерских покушаја и на веб сајту пошто показује корисницима да се пословање посвећује заштити својих информација.

Сва онлајн трансакција ради на ХТТПС платформи. Остатак веб странице јеХТТП је подразумевано. Међутим, ово се може променити јер је Гоогле недавно додао да ће почети користити ХТТПС као фактор рангирања претраживања, што ћезначи да ће већина веб страница направити промјену у нади да ће побољшати свој ранг на СЕРП-у.

4. Користите јаке лозинке и промените их редовно

Постоји алармантно повећање броја напада бруте силе које користе хакерипокушати погодити корисничке лозинке. Један од начина да се заштити од таквог је кориштење јаких и јединствених лозинки. Је императивда би се ове карактеристике примениле на администраторе, веб странице сервера и лозинке базе података. Треба креирати лозинку која користиразличите знакове и најмање 12 знакова. Коначно, корисници морају промијенити лозинке за различите сајтове како би осигурали да је двострукосигурно. Шифроване лозинке раде још боље, јер отежава хакерима да добију лозинке након што извршавају успјешне прекршаје.

5. Да направите административне директоријуме тешке за спот

Хакери нападају изворне директоријуме за преузимање података који се односе на сајт. Коришћењемскрипте које пузају кроз ове податке, њихов фокус се помера на покушај уноса фасцикли садржаних тамо да би угрозила сигурност. Сајтвласник треба да се увери да имена која се користе у директоријумима познају само вебмастери.

November 28, 2017
Заштитите ХТМЛ сајт из Хакера користећи Ханди Савјете из Семалт. То је лако као и АБЦ!
Reply